tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.10 οι άμυνες στο Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στα ημιτελικά του Final 4 της Ευρωλίγκας την Παρασκευή (24/05) και τις μάχες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού! Το Betarades.gr επέλεξε δυνατά προγνωστικά euroleague από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε, που βλέπετε παρακάτω, ενώ θα βρείτε και επιλογή για το Ρεάλ - Ολυμπιακός με επίσκεψη στο site μας.

Από δύσκολη εκτός έδρας νίκη στην παράταση με 99-96 (κ.δ. 89-89) επί του ΠΑΟΚ προέρχεται ο Παναθηναϊκός, που προκρίθηκε στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, είχε κερδίσει στο γήπεδο του με 84-66. Επέστρεψε στα Final 4 της Ευρωλίγκας, μετά από 12 χρόνια, καθώς απέκλεισε με 3-2 τη Μακάμπι στα πλέι οφ, κερδίζοντας την στο πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με 81-72. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του, έχει δεχτεί λιγότερους από 75 πόντους. 

Εύκολο έργο κόντρα στην Πετκίμσπορ είχε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε, καθώς τη διέλυσε εκτός έδρας με 100- 71, στο δεύτερο ματς των πλέι οφ και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπεσίκτας. Στο πρώτο παιχνίδι είχε, επίσης, νικήσει εύκολα στην έδρα της με 102- 72. Με συναρπαστικό τρόπο η πρόκριση της στο Final 4 της Ευρωλίγκας, καθώς στο πέμπτο και καθοριστικό ματς των πλέι οφ με τη Μονακό, κέρδισε στο «Πριγκιπάτο» με 80-79 στην παράταση (κ.δ. 70-70). Στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της, κράτησε τον αντίπαλο κάτω από τους 73 πόντους. 

Με όπλο την αμυντική λειτουργία του θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Αναμένουμε παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, χωρίς να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μας είναι το Under 155,5 πόντοι σε απόδοση 2.10.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69