tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ρίσκο με “Χ” στο 3.75 στο “Mosson”

Αρκετές και ενδιαφέρουσες είναι οι επιλογές για στοίχημα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (26/04). Μπορείτε να ποντάρετε στους αγώνες της ημέρας στο betshop app για παιχνίδι όπου και αν βρίσκεστε. Το Betarades.gr ξεχώρισε ένα ιδιαίτερα δυνατό προγνωστικό σήμερα, για την αναμέτρηση Μονπελιέ - Ναντ για την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μονπελιέ, που σημείωσε την τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Λιγκ 1, εκτός έδρας με 2-1 επί της Ρεμς. Μακριά από το γήπεδό της κέρδισε, επίσης, με 2-0 τη Χάβρη και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Κλερμόν, ενώ εντός έδρας νίκησε με 2-0 τη Λοριάν. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο “Mosson”, μετράει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή μρ 6-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε όλους τους προαναφερθέντες αγώνες. Δεν τα πάει το ίδιο καλά, στην άμυνα, καθώς δέχτηκε οκτώ τέρματα στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς. 

Τραγική η εμφάνιση της Ναντ, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Ρεν και βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχασε για δεύτερη φορά στην έδρα της στα τρία τελευταία παιχνίδια της, καθώς είχε προηγηθεί το 3-1 από τη Λυών, ενώ στο ενδιάμεσο είχε πετύχει σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στη Χάβρη. Τα καταφέρνει πολύ καλά μακριά από το γήπεδό της, με τέσσερις νίκες και μια ήττα, με 2-0 από τη Μαρσέιγ, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Έχει σκοράρει στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της, ανεξαρτήτως έδρας. Μόνο σε έναν εξ αυτών δεν δέχτηκε γκολ. 

Να αποφύγουν τον υποβιβασμό έχουν ως στόχο οι δύο αντίπαλοι, ενώ σε σαφώς καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Μονπελιέ. Η Ναντ, ωστόσο, έχει καλή παρουσία εκτός έδρας, ενώ δεν θα ρισκάρουν αμφότερες, υπό τον φόβο της ήττας. Είναι πιθανόν να συμβιβαστούν με τον έναν βαθμό, θα προτιμήσουμε μια επιλογή ρίσκου, το “Χ” σε απόδοση 3.75.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69