tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με τα γκολ για την άνοδο στην Αγγλία

Μια μέρα με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να κινείται σε σχετικά χαμηλούς ρυθμούς είναι αυτή η Δευτέρα (29/05) ωστόσο και πάλι υπάρχουν επιλογές για παμε στοιχημα με αξία. Ξεχωρίζει ο τελικός στη Λιγκ 1 Αγγλίας Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό για το πολύ ενδιαφέρον ματς.

Επικράτησε με 1-0 στην έδρα της επί της Μπόλτον, στον δεύτερο ημιτελικό, και προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1 Αγγλίας η Μπάρνσλεϊ. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, αυτές από τις Ίπσουιτς (0-3) και Πιτέρμπορο (0-2) στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Αντίθετα, μόλις σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Έκανε μια επική ανατροπή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και εξασφάλισε θέση στον τελικό των πλέι οφ, αν και είχε χάσει με 4-0 στον εκτός έδρας ημιτελικό με την Πιτέρμπορο. Την κέρδισε με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια του δεύτερου ματς της σειράς στην έδρα της, οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν από ένα γκολ στην παράταση και τελικά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε με 5-3 στα πέναλτι. Διανύει περίοδο φόρμας, καθώς αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, μάλιστα, έχει πετύχει και 12 γκολ, ενώ είχε σημειώσει συνολικά 81, στα 46 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στους τέσσερις από τους εφτά τελευταίους αγώνες, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. 

Σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα γκολ οι δύο αντίπαλοι. Μπορούν να τα καταφέρουν και στον τελικό, με ισχυρό το δέλεαρ της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69