tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Εύκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης, με το βλέμμα να στρέφεται στα παιχνίδια της Premier League και της La Liga. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάση από το αγγλικό πρωτάθλημα και το μεγάλο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στο betshop gr. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση. 

32η Αγωνιστική στην Premier League με τους “κόκκινους διαβόλους” να αναζητούν συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Επικράτησαν με 1-0 της Μπόρνμουθ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, καθώς προηγήθηκε αυτή κόντρα στη Γούλβς (2-0) εντός έδρας. Βρίσκεται στην 4η θέση και έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, εντός έδρας είναι πανίσχυρη, ενώ έχει την παράδοση υπέρ της κόντρα στους “μπλε”. 

Συνεχίζει να… παραπαίει η Τσέλσι, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2), συνολικά έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το μομέντουμ και στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη, από την άλλη η Τσέλσι προβληματίζει σταθερά με την εικόνα της και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Περιμένουμε ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” θα φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, επιλογή μας το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.02

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69