tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Περνάει από το “Carlo Castellani” η Γιουβέντους

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα Δευτέρα (22/05), ωστόσο το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Δράση σε Premier League και Serie A, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Έμπολι - Γιουβέντους, την οποία μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος. Πάμε να την αναλύσουμε. 

36η Αγωνιστική στη Serie A με την Έμπολι να υποδέχεται τη Γιουβέντους, έχοντας “κλειδώσει” την παραμονή στην κατηγορία και αγωνίζεται απαλλαγμένη από το άγχος. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μπολόνια (3-1) και Σαλερνιτάνα (2-1). 

Από την πλευρά της η Γιουβέντους θέλει να αφήσει στην άκρη τον “πικρό” αποκλεισμό από το Europa League, βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης, έχοντας κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της στη Serie A, όπου δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Αντιμετωπίζει σήμερα μια αδιάφορη βαθμολογικά Έμπολι, θέλει τη νίκη για να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό από το Europa League, τη στιγμή που βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών. Ποιοτικότερη και με ισχυρό κίνητρο η Γιουβέντους, θα κρατήσουμε το 2 & Under 4,5 σε απόδοση 2.00. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69