tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Λίβερπουλ και γκολ στο 2.10

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε παιχνίδια και συγκινήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, έστω και έτσι όμως το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Λέστερ - Λίβερπουλ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από τον αναλυτικό οδηγό του Betarades.gr για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενημερώνεστε για τις αποδόσεις και για όλες τις αγορές για εκλογές στοίχημα.

36η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, συνεχίζοντας τη μάχη της παραμονής. Διασύρθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 5-2 από τη Φούλαμ εκτός έδρας, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες, συνολικά έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια της. 

Σε αντίθετη κατάσταση η Λίβερπουλ πανηγύρισε ακόμη μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Ήταν η έκτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, κόντρα σε μια Λέστερ που είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ, θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.10. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69