tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: G/G... τίτλου στη Λεωφόρο

Μια ημέρα με δυνατό πρόγραμμα είναι αυτή η Κυριακή (30/04), με ποδοσφαιρικούς αγώνες που τραβούν τα βλέμματα. Εντός συνόρων, ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, που μπορεί να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή! Η ανάλυση και το προγνωστικό για τη σπουδαία αναμέτρηση ακολουθούν παρακάτω.

Μεγάλωσε το σερί του ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί του Βόλου. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Γιοβάνοβιτς, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των ΠΑΟΚ (1-2), Ολυμπιακού (2-0) και Άρη (0-1). Είναι αποτελεσματικοί στην έδρα τους οι πράσινοι, καθώς έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με εξαίρεση αυτό (0-0) με τον Βόλο, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Σκοράρουν με ευκολία, καθώς έχουν πετύχει έξι γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. 

Από σπουδαία νίκη με 4-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προέρχεται η ΑΕΚ. Κέρδισε για πέμπτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατα αυτά με τους Ολυμπιακό (1-3) και Άρη (3-1), ενώ τελευταία απώλειά της (0-0) ήταν στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Διαθέτει, μαζί με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ με 63 γκολ. Δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της, όμως, στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Θέλουν τη νίκη οι δύο αντίπαλοι, για να πάρουν πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου. Σκοράρει με ευκολία η ΑΕΚ, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά, με τη συμπαράσταση του κόσμου του. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.13.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69