tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Μπράγκα στο 2.12

Σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων επιστρέφουμε σήμερα Παρασκευή (21/04) και ενώ ακολουθεί ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε σπουδαίες αναμετρήσεις. Για σήμερα Παρασκευή το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Primeira Liga Πορτογαλίας και το παιχνίδι Κάζα Πία - Μπράγκα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τη βαθμολογία πρωταθλημάτων της Ευρώπης και για τις σημαντικότερες λίγκες απ’ όλο τον κόσμο!

29η Αγωνιστική στην Primeira Liga Πορτογαλίας με την Κάσα Πία να βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1  με τη Ρίο Άβε εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες, συνολικά πανηγύρισε μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς. 

Έχει απόψε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στην ποιοτικότερη Μπράγκα, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Επικράτησε με 1-0 της Ζιλ Βισέντε την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων και βρίσκεται στην 3η θέση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το μομέντουμ, είναι ποιοτικότεροι και σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.12. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69