tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “Elland Road”

Αναμετρήσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (17/04) και ενώ από αύριο Τρίτη το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και πάλι στη δράση. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το σημερινό πρόγραμμα και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Λιντς - Λίβερπουλ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

31η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λιντς να υποδέχεται στις 22:00 στο “Elland Road” τη Λίβερπουλ. Ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Λιντς, που αναζητά σήμερα αντίδραση αλλά και τους βαθμούς που θα τη βοηθήσουν να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, καθώς βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει δεχθεί γκολ και στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα πέντε πιο πρόσφατα.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ έμεινε όρθια κόντρα στην Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 2-0. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με 44 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση. Δύο ομάδες που χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς, αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, ενώ διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση. Μάλιστα στα 4/5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Over, περιμένουμε πως θα δούμε και απόψε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 3 σε απόδοση 1.95.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69