tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα στη Στοκχόλμη

Η νίκη της Βοσνίας απέναντι στην Ισλανδία ήταν η βασική πρόταση από το χθεσινό πρόγραμμα. Οι Βόσνιοι φρόντισαν να κάνουν τη δουλειά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο άγχος, με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ του από το ημίχρονο και την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται 3-0. 

Σήμερα, Παρασκευή (24/03), στα προγνωστικά στοιχήματος πρωταγωνιστουν και πάλι τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων. Η Ελλάδα πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του EURO 2024 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Γιβραλτάρ, ενώ για τον ίδιο όμιλο διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία και την Ολλανδία. Σε στοιχηματικό επίπεδο δε θα ασχοληθούμε, ωστόσο, με καμία από τις δύο αυτές αναμετρήσεις, καθώς το δυνατό σημείο της ημέρας προκύπτει από την αναμέτρηση Σουηδία - Βέλγιο.

Νέα αρχή, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκεται στην αποστολή πραγματοποιεί απόψε η Σουηδία. Η εικόνα της στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της ήταν αρκετά καλή, ωστόσο μετά από την αποτυχία της παρουσίας της στο Μουντιάλ του Κατάρ, η επιστροφή σε μία μεγάλη διοργάνωση αποτελεί ζητούμενο. Απογοήτευσε, παράλληλα, στο τελευταίο Nations League, αφού έμεινε στην τελευταία θέση του γκρουπ της και υποβιβάστηκε. 

Αλλαγή σελίδας στο Βέλγιο, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία μετά από την αποτυχημένη παρουσία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ντομένικο Τεντέσκο να τον διαδέχεται. Πρώτη φορά κοουτσάρει εθνική ομάδα στην καριέρα του ο Τεντέσκο, κάτι το οποίο μόνο εντύπωση δεν προκαλεί βέβαια, καθώς ο Γερμανός προπονητής είναι μόλις 37 ετών.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η αποστολή του Βελγίου, έστω και αν η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, ξεχειλίζει από ποιότητα, ενώ οι Σουηδοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, διαθέτοντας, παράλληλα, ένα αξιόμαχο σύνολο που θα ψάξει το γκολ. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες είναι σε θέση να βρουν από μία φορά δίχτυα, τουλάχιστον, επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.93.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69