tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Combo με αξία στην Αγγλία

Στο κουπόνι της Παρασκευής (17/03) οι ρυθμοί είναι ανεβασμένοι, ενόψει και ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου. Αγωνιστική δράση υπάρχει σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Μπορείτε να ποντάρετε σε όλα τα σημερινά ματς στη novibet τα οποια και θα βρείτε με πλήθος αγορών. Πάμε στην επιλογή του Betarades.gr σήμερα που ξεχωρίζει και έρχεται από την Αγγλία και τη Λιγκ 1, συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μπόλτον.

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί της Πόρτσμουθ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. “Τρέχει” νικηφόρο σερί πέντε νικών, με πιο πρόσφατες αυτές επί των Πιτέρμπορο (1-0) και Τσάρλτον (0-1). Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί 22 γκολ σε 34 παιχνίδια. Ακόμη, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τους οχτώ από τους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Δεν “πατάει” καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπόλτον, που έχασε (0-2) εντός έδρας από την Ίπσουιτς. Παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί η ισοπαλία (0-0) με τη Μόρκαμ και η ήττα (3-1) από την Πόρτσμουθ. Δεν τα καταφέρνει καλά τελευταία μακριά από το γήπεδό της, με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Επιπλέον, μόνο σε δύο από αυτά κατάφερε να σκοράρει. Δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που διανύει περίοδο φόρμας και μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στην Μπόλτον που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αναμένεται, πάντως, “σφιχτό” παιχνίδι και επιλέγουμε το συνδυαστικό άσος και Under 4.5 σε απόδοση 2.10.

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα καθημερινά στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69