tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Σκοράρουν για την επιβίωση στην Ισπανία

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή (17/02) με αγώνες για δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα προγνωστικα που ξεχώρισε το Betarades.gr είναι για ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, βαθμολογικά και στοιχηματικά, αναμέτρηση της Λα Λίγκα, μεταξύ της Τζιρόνα και της Αλμερία. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες!

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τζιρόνα, που έχασε με 2-0 από την Κάντιθ. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η επικράτηση με 1-0 απέναντι στη Βαλένθια. Τα καταφέρνει, καλά, πάντως, στην έδρα της με απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα. Μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία εντός, όμως, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. 

Τα έδωσε όλα κόντρα στην Μπέτις, δεν δικαιώθηκε, ωστόσο, από το αποτέλεσμα (2-3) η Αλμερία. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ρούμπι, μετά από αυτή (2-0) από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Παλεύει τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, έχοντας μια ήττα στα τρία τελευταία (0-2-1). Έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση, καθώς πέτυχε οχτώ γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες. Να παραμείνουν στην κατηγορία θέλουν αμφότερες, δεν τους φτάνει ο ένας βαθμός, θα παίξουν επιθετικά για το τρίποντο. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.86.

Βρείτε καθημερινά προτάσεις με αξία για στοίχημα ποδόσφαιρο και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69