tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Πέμπτης: Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μπαρτσελόνα

Ο πρώτος (και μεγαλύτερος) στόχος της χρονιάς χάθηκε υπερβολικά πρόωρα. Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την σεζόν με βλέψεις για κατάκτηση του Champions League, όμως η τρίτη θέση στον «όμιλο του θανάτου» με Μπάγερν και Ίντερ της έκοψε τα φτερά. Δεύτερη συνεχόμενη φορά που δεν καταφέρνει να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και μάλιστα η κλήρωση της έφερε μια από τις ισχυρότερες ομάδες του Europa League, πριν καν φτάσει στη φάση των «16». Σε εγχώριο επίπεδο οι «μπλαουγκράνα» τα πάνε εξαιρετικά. Πέρασαν διά πυρός και σιδήρου από το «Θεράμικα» και παρά τη μέτρια εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ, για να φτάσουν στο +11 από τη δεύτερη Ρεάλ, που έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απέτυχε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της παρότι ήταν το φαβορί έναντι της Σοσιεδάδ κι έτσι η συνέχεια της στη διοργάνωση κρίνεται αμφίβολη. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες, είχαν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς (νίκη με 1-0 στην έδρα της άλλης), αλλά οι Βάσκοι είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στην Premier League, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα της Λιντς με 2-0. Ο Ράσφορντ κι ο Γκαρνάτσο «χτύπησαν» στο 80’ και στο 85’ αντίστοιχα για να φέρουν τη Γιουνάιτεντ στο -2 από την Σίτι (με ματς παραπάνω) και στο -5 από την πρώτη Άρσεναλ (με δύο ματς παραπάνω).

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Κάλλιστα αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Ωστόσο, η αφέλεια των δύο ομάδων στην αρχή της σεζόν τις έφερε αντιμέτωπες στα μπαράζ με στόχο τη φάση των «16» του Europa League. Σταθερά καλή ομάδα η Γιουνάιτεντ, αλλά ένα «κλικ» πάνω ποιοτικά η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69