tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Μοιρασιά στο 3.11 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Μια Κυριακή με φουλ πρόγραμμα είναι η σημερινή (12/02) και δράση με ενδιαφέρον εντός και εκτός συνόρων για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες. Το δυνατό σημείο του Betarades.gr έρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας και το ματς Άρης - Παναθηναϊκός, με την ανάλυση και το προγνωστικό να ακολουθούν παρακάτω.

Προέρχεται από την τρίτη σερί ήττα του ο Άρης, εκτός έδρας με 1-0 από τον Ιωνικό. Τραγική εμφάνιση που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Πάρντιου, ενώ ο Τερζής τον αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από την ΑΕΚ (3-0) και τον Ολυμπιακό (0-1). Δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στα τρία τελευταία ματς, είναι, όμως, δυνατός στην έδρα του, με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. 

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0) επικράτησε επί της Λαμίας ο Παναθηναϊκός. “Έσπασε” αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, με απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία, το 1-1 με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Δεν τα καταφέρνει καλά τελευταία εκτός έδρας, όπου μετράει δύο σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα, δεν κατάφερε να σκοράρει. Ψάχνει αντίδραση ο Άρης με νέο προπονητή, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του. Δεν αναμένεται να ρισκάρουν οι δύο ομάδες, για να μην εκτεθούν αμυντικά. Θα επιλέξουμε το Χ σε απόδοση 3.11.

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα καθημερινά στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69