tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Πέμπτης: Γιουβέντους – Λάτσιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Και με την εγγραφή σου στη Fonbet έχεις δώρο* χωρίς κατάθεση αλλά τριπλή προσφορά* με την πρώτη σου κατάθεση

Γιουβέντους

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τη Γιουβέντους τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά τη μείωση 15 βαθμών που την έριξε στους 23 και στη μέση της βαθμολογίας, η «γηραιά κυρία» δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε δύο αναμετρήσεις. Μάλιστα, υπέστη την ήττα την Κυριακή στο γήπεδό της, με 2-0 από τη Μόντσα. Πλασματικό το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δύο φορές με τρεις τελικές συνολικά, σε αντίθεση με τη Γιουβέντους που είχε 22 σουτ στον αγώνα. Ακόμα κι έτσι, η εικόνα της ομάδας του Αλέγκρι απογοήτευσε και μετά από επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες οι «μπιανκονέρι» έχασαν το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα. Το ότι η Γιουβέντους βρίσκεται στη 13η θέση, έχοντας ακριβώς διπλάσια διαφορά από την κορυφή (30 βαθμούς) σε σχέση με την τελευταία θέση (15 βαθμούς) δείχνει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση μετά την αφαίρεση βαθμών. Αποχώρησε για 35.000.000 ο χαφ ΜακΚένι, που ανακοινώθηκε από τη Λιντς.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Λάτσιο

Το σερί νικών της σταμάτησε στα τρία παιχνίδια, μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Φιορεντίνα. Η Λάτσιο έπεσε θύμα της κλασικής της αστάθειας, καθώς μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων (με αποκορύφωμα το επιβλητικό 4-0 επί της Μίλαν) παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το γκολ του Καζάλε στο 8΄ έδωσε γρήγορο προβάδισμα στους Ρωμαίους. Αντί να χτίσουν πάνω σε αυτό, κοίταξαν να κρατήσουν το 1-0 και εν τέλει την πάτησαν. Ο Γκονζάλεζ ισοφάρισε στο 49’, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι πριν και μετά το 1-1. Από τύχη γλίτωσαν την ήττα οι «λατσιάλι», καθώς ο Μιλένκοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από κοντινή απόσταση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Παρόλο που γκέλαρε, η ομάδα του Σάρι κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση, προσπερνώντας (στην ισοβαθμία) τη Μίλαν και την Αταλάντα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Η Γιουβέντους έχει πάρει την «κάτω βόλτα» μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών στο πρωτάθλημα, με το γεγονός αυτό να επιδρά και στην ψυχολογία των παικτών. Ίσως η τρομερή παράδοσή της στο κύπελλο (επτά παρουσίες στα ημιτελικά στις τελευταίες οκτώ σεζόν) να αμφισβητηθεί από την ποιοτική Λάτσιο. Ακόμα κι έτσι, η έλλειψη σταθερότητας των φιλοξενούμενων δεν κάνει πειστική την επιλογή των «λατσιάλι» για νίκη η πρόκριση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69