tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Τετάρτης: Άρης – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Άρης

Για άλλη μια φορά του έλειψε το γκολ και το πλήρωσε, δίνοντας προβάδισμα στον αντίπαλό του. Χωρίς να παίξει άσχημα στο πρώτο ματς του «Καραϊσκάκης», ο Άρης έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό και τώρα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να διεκδικήσει την ανατροπή. Οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για γκολ που ακυρώθηκε στο 16’ και γενικότερα ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 30’ και διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης για αρκετή ώρα. Προς το τέλος, το ματς απέκτησε έντονο ρυθμό και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Καμάτσο στο 79’. Η επιστροφή στις νίκες ήρθε για το πρωτάθλημα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, το δεύτερο όμως σίγουρα όχι με τον Μάνου Γκαρθία να δίνει παράσταση και με χατ-τρικ να χαρίζει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 3-0.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Ολυμπιακός

Κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Άρη με 1-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Χωρίς να… «βγάλει μάτια», ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά τις αλλαγές στην εντεκάδα και πάει στη Θεσσαλονίκη με το προβάδισμα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες απέδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα, σκοράροντας με κεφαλιά εκ νέου έπειτα από ασίστ του Ανδρούτσου στο 30’ για το 1-0. Σε ένα κλειστό -όπως εξελίχθηκε- ματς, οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον έλεγχο και είχαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Από την άλλη, κι ο Άρης θα μπορούσε να έχει φτάσει στην ισοφάριση με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι στο 79’. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μίτσελ, όμως το σερί σταμάτησε εκεί. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στο -4 από την κορυφή. Ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 54’ με άμεση εκτέλεση έπειτα από ασίστ του Μπιέλ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φριντγιόνσον και πήραν την ισοπαλία, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πέσουν στην τέταρτη θέση, όπου ισοβαθμούν με τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Ξεκάθαρα τα πράγματα: νίκη (και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον) θέλει για να περάσει ο Άρης, νίκη ή ισοπαλία ο Ολυμπιακός. Αρκετά ασταθείς οι «κίτρινοι» που στα

 

μεγάλα ματς δεν τα πάνε καλά φέτος, όμως κι οι Πειραιώτες προβλημάτισαν στο ματς με τον Ατρόμητο. Πάντως, το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δίνονται ως φαβορί μας κάνει να κοιτάμε προς τα αριστερά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69