tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (21/01) με μάχες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από τη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι Άρης - Βόλος, που αναλύουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενημερώνεστε και για live casino μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Ο Άρης προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Είχε κερδίσει στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του, με τον Λεβαδειακό (1-0) και τον Αστέρα Τρίπολης (3-0). Έχουν δεχτεί γκολ στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους οι κιτρινόμαυροι. Είναι, όμως, ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου έχουν επικρατήσει στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες τους. 

Κατάφερε να “σπάσει” το αρνητικό σερί χωρίς νίκη (0-2-4) ο Βόλος, που επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 επί του Ιωνικού. Προερχόταν από ήττες απέναντι σε Παναθηναϊκό (0-2) για το Κύπελλο και Ολυμπιακό (0-4) για τη Σούπερ Λιγκ. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στη λίγκα, με παθητικό 27 γκολ σε 18 ματς. Είναι αήττητος στα τρία τελευταία εκτός, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Άλλη ομάδα ο Άρης στο γήπεδό του, στέλνει πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Βόλος αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, μπορεί όμως και αυτός να σκοράρει. Θα επιλέξουμε Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69