tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπρέντφορντ

Μπορεί η 19η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ να είναι “κουτσουρεμένη” εξαιτίας των πολλών αναβολών λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η η γιορτή του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να χαλάσει. Boxing Day λοιπόν στην Αγγλία, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι παιχνίδια, μιας και τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν.

Την ίδια στιγμή δράση έχουμε σε Κύπρο, Βέλγιο και Τουρκία αλλά και στη Σκωτία. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις προτάσεις της σημερινής ημέρας, που έρχεται από το παιχνίδι Μπράιτον - Μπρέντφορντ και την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Αγγλίας.

Επιστρέφει στη δράση έπειτα από 11 ημέρες η Μπράιτον, στην τελευταία της υποχρέωση ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ τη Γουλβς. Ήταν η 11η σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-8-3), είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Λιντς (0-0 εντός), Γουέστ Χαμ (1-1 εκτός) και Σαουθάμπτον (1-1 εκτός), όπως και η ήττα 2-0 εκτός έδρας απ’ την Άστον Βίλα. Με 20 πόντους καταλαμβάνει την 13η θέση και βρίσκεται στο +9 απ’ την τελική τριάδα, στο -8 απ’ την πεντάδα. 

Από την πλευρά της η Μπρέντφορντ έπαιξε τελευταία φορά για το πρωτάθλημα στις 10 Δεκέμβρη, επιστρέφει στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες! Στην τελευταία υποχρέωση της πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Γουότφορντ (2-1), η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του κόουτς Φρανκ μετά το εκτός έδρας 2-2 με τη Λιντς και την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Τότεναμ, αυτό είναι το μοναδικό ματς που έχασε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1). Με 20 πόντους είναι 12η, στο +9 απ’ την τελική τριάδα, αφήνει κατά βάση καλές εντυπώσεις.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα προγνωστικά της ημέρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69