tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με το Over στο “GelreDome”

Πλούσιο σε αναμετρήσεις και δυνατά παιχνίδια το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τρίτης (21/12), καθώς μεταξύ άλλων υπάρχει δράση σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σέριε Α αλλά και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους - Κάλιαρι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη φονβετ.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή επιλογή από τα προγνωστικά στοιχήματος, που έρχεται από το πρωτάθλημα Ολλανδίας και την αναμέτρηση Φίτεσε - Τσβόλε για τη 18η αγωνιστική της Eredivisie.

Στοπ στη ξέφρενη πορεία της έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Φίτεσε, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αλλά και στην 5η θέση μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών.

Σε αντίθετη κατάσταση η Τσβόλε, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Τβέντε. Δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία και αντιμετωπίζει σήμερα τη Φίτεσε, που σκοράρει με σχετική άνεση.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69