tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: “Μιλάει” η ανωτερότητα της Μπράγκα

Συναρπαστικό το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ και “μάχες” για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Betarades έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή επιλογή από τα παιχνίδια της Πέμπτης (9/12), που έρχεται από το Europa League και την αναμέτρηση Μπράγκα - Ερυθρός Αστέρας για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε στις στοιχηματικές εταιρίες ελλάδα.

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθούν απόψε και οι δύο ομάδες, για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου και να πάρουν το εισιτήριο για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Βολεύεται και με ισοπαλία ο Ερυθρός Αστέρας, αρκεί να μην κερδίσει η Μίντιλαντ στην έδρα της Λουντογκόρετς, στο άλλο παιχνίδι. Η Μπράγκα θα τερματίσει δεύτερη αν τόσο η ίδια όσο και η Μίντιλαντ (στο άλλο παιχνίδι του ομίλου) δεν κερδίσουν. Ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει τη δεύτερη θέση αν χάσει και η Μίντιλαντ δεν κερδίσει ή αν φέρει ισοπαλία και η Μίντιλαντ.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται στη 2η θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έρχονται από επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα διεκδικήσουν και σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Μπράγκα ωστόσο είναι ποιοτικότερη και αποδίδει καλύτερα στην έδρα της.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69