BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

Στοίχημα: Πληρώνει 3.55 από το ημίχρονο το G/G στο “Villa Park”

Οι λαμπεροί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τετάρτης (02/10). Στο Betarades.gr θα βρείτε και τα πιο δυνατά Γιουρόπα Λιγκ Προγνωστικά κάθε ημέρα που έχει παιχνίδια στο πρόγραμμα η συγκεκριμένη διοργάνωση. Μια στοιχηματική επιλογή τραβάει τα βλέμματα σήμερα από την αναμέτρηση Άστον Βίλα - Μπάγερν Μονάχου και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Από εκτός έδρας ισοπαλία έρχεται η Άστον Βίλα 2-2 με την Ίπσουιτς για την Πρέμιερ Λιγκ. Προηγήθηκαν η ανατροπή επί της Γουλβς με 3-1 εντός και η επικράτηση 2-1 εκτός στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Γουίκομ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν, κέρδισε με εκτός στη Βέρνη με 3-0 τη Γιούνγκ Μπόις. Με Goal/Goal έληξαν τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Ενώ Over 2.5 γκολ είχαν τα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δεχτεί τέρμα στα 15 από τα 18 τελευταία ματς εντός έδρας.

Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η Μπάγερν Μονάχου με τη Λεβερκούζεν στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα το περασμένο Σάββατο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασε βαθμούς φέτος, προηγουμένως είχε 4/4 νίκες. Όσο για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξένησε και διέλυσε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 9-2, μάλιστα σπάζοντας ρεκόρ της διοργάνωσης με τα τέρματα που πέτυχε. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν σημειωθεί Over 3.5 γκολ στα πέντε από τα εφτά ματς της φέτος, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Επιπλέον, έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στις 11 από τις 13 πιο πρόσφατες εξόδους της.

Δυναμικό το ξεκίνημα και το δύο ομάδων στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άστον Βίλα έχει δυνατό τέμπο στις αναμετρήσεις της, η Μπάγερν Μονάχου είναι φυσικά σε θέση να τον ακολουθήσει. Περιμένουμε μάχη με γρήγορο ρυθμό από την αρχή του μεταξύ τους ματς και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.55.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69