tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο ρόστερ των Αετών οι Γιαμπατζίδης και Παπαδόπουλος

Τις δύο πρώτες τους μεταγραφές ανακοίνωσαν οι Αετοί Βέροιας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαμπατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, οι οποίοι αποτελούν επιλογές του προπονητή, Ανδρέα Οκλαλιώτη.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (1998) guard, που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, όντας μάλιστα μέλος του τεχνικού team της Ακαδημίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στον Λαγκαδά για χάρη του τοπικού Ερμή. Εκεί, αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ με την ομάδα U20. Την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην γενέτειρα πόλη του το Πολύκαστρο, με την φανέλα του Ευάθλου (Γ’ Εθνική), και πριν τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, φόρεσε για έναν χρόνο τη φανέλα του συντοπίτη, Άθλου.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι 25 ετών (1997) guard, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Ικάρους Γιαννιτσών. Ξεχωρίζει για τις αμυντικές του επιδόσεις αλλά και το πάθος στο παιχνίδι του. Προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ιστορικού Αίαντα Ευόσμου, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα (Γ Εθνική) και Όλυμπο Κορδελιού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69