tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύκολη επικράτηση του ΑΟΚ επί της Αριδαίας

aok

Παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ η αντρική ομάδα του Α.Ο.Κ. κατάφερε να περάσει ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την Αριδαία. Μόλις στο 2ο λεπτό οι "λύκοι" προηγήθηκαν με 10-0 και παρά την πρόσκαιρη αντίδραση των φιλοξενούμενων κράτησαν μια διαφορά ασφαλείας σε όλη την διάρκεια του α΄δεκαλέπτου. Με την ίδια διάθεση η ομάδα της Βέροιας έκλεισε το 1ο ημίχρονο με το ευρύ 42-26.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με άμυνα ζώνης να μπουν στο παιχνίδι,μάταια όμως ο Α.Ο.Κ. παίζοντας ώριμα και ομαδικά κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στο 30ο λεπτό σε 68-44 και να δώσει στο τελευταίο 10λεπτο διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλους όσους αγωνίστηκαν και έφεραν την νεοφώτιστη ομάδα μας κοντά στην α΄πεντάδα του πρωταθλήματος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι : Ντόγκας Ευάγγελος και ο Μητώνας Γιώργος.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 22-17,42-26,68-44,84-56
 Η σύνθεση του Α.Ο.Κ. Βέροιας ήταν: Ναμίδης Ιωσήφ, Καπνάς Κώστας 4, Γιαννόπουλος Αλέξης 2, Γκανάς Βασίλης 23(2), Ουζούνης Στέλιος, Πάππου Γιώργος 2, Παπαδόπουλος Δήμήτρης 3(1), Ιατρού Σάκης 12, Ιωσηφίδης Μάκης 14(2), Χατζής Κώστας, Γκεκόπουλος Κώστας 24, Τσέος Αντώνης.

* Το απόγευμα της Δευτέρας η εφηβική ομάδα του συλλόγου υποδέχεται για την τελική φάση του πρωταθλήματος την ομάδα του Πιερικού .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69