tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον Βάφυρα ο ΑΟΚ

aok

Με νίκη και πάρα πολύ καλή εμφάνιση τελείωσε της υποχρεώσεις της για το 2014 η αντρική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας. Το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Δίου πέτυχε άνετη νίκη επί του τοπικού Βαφύρα με 85-68 και με την λήξη του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 8 νίκες και 3 ήττες.

Οι παίκτες του Θωμά Τούσα πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και σαφώς πιο υποψιασμένοι από το πάθημα στον Βατανιακό, έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πέτυχαν την πιο άνετη νίκη εως τώρα στο πρωτάθλημα. 

«Μέσα από την ηρεμία και την μεθοδική δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν, καταφέραμε τελειώνοντας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλλει στην αρχή της χρονιάς και ήταν η εξασφάλιση της γρηγορότερα δυνατής σωτηρίας της ομάδα. Στην ομάδα μας έχουμε πολλούς νεαρούς αθλητές που όλοι τους προέρχονται από την ακαδημία μας. Επόμενος λοιπόν στόχος μας είναι να χρησιμοποιηθούν όσο περισσότερο γίνεται και ταυτόχρονα να κάνουμε όσο καλύτερο πλασάρισμα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Ταβάνι για εμάς θα ήταν η είσοδός μας στην 1η τετράδα με την συμμετοχή μας στα play-off.» δήλωσε ο προπονητής των Λύκων.

Με την ευκαιρία των γιορτών η διοίκηση , οι προπονητική ομάδα και οι αθλητές του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ εύχονται σε όλους «καλές γιορτές» με υγεία και υπομονη. Την Τρίτη στις 21:00 η ομάδα του Α.Ο.Κ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Βέροιας VERIA'S WARRIORS που ετοιμάζετε για τον μεγάλο αγώνα με την Μικτή ομάδα Ελλήνων Βετεράνων που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην πόλη μας.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. – Χαρακλιάς
Δεκάλεπτα: 14-19, 29-46, 39-67, 68-85.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 7(1), Καπνάς 6 , Γιαννόπουλος 8 , Γκανάς 12(1), Ναμίδης , Πάππου 2,Ιατρού 2 , Ιωσηφίδης 24(4), Ουζούνης , Γκεκόπουλος 20, Χατζής , Τσέος 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69