tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψε στις νίκες ο Ζαφειράκης

Επιστροφή στις νίκες για το αντρικό του Ζαφειράκη που επικράτησε του Εδεσσαϊκού με το ευρύ 98-63. Με την νίκη αυτή ανέβηκε στην 8η θέση με ρεκόρ 5 νίκες- 6 ήττες και βρίσκεται 2 βαθμούς από την 4η ομάδα του πρωταθλήματος που χει ρεκόρ 8 νίκες-4 ήττες. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το 2018 και στις 5/1 η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο Κιλκίς για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ν.Τούφας ξεκίνησε στον άσσο με τον Καπνά, πλάγιους τους Μουρατίδη , Ζαχαριάδη και ψηλούς τους Σκουλαριώτη, Δίντση. Η ομάδα της Έδεσσας, ''έτρεξε ένα γρήγορο 2-9 με 2 τρίποντα. Οι παίκτες του Ζαφειράκη ''πήραν μπρος'' στο δεύτερο πεντάλεπτο της 1ης περιόδου, όπου προσπέρασαν 15-11 και ξανά ''δεν κοίταξαν πίσω''. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ζαφειράκη μπροστά με 51-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός της ομάδας, έριξε στο παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Νικολαϊδη, Μίγγα, Μώκα και τα πήγαν περίφημα.Στο παιχνίδι δεν πήραν μέρος οι Βάϊγκαντ, Τούπος,Πράπας, Ζιάνης. Επόμενο παιχνίδι στις 5/1 στο Κιλκίς. Πόλύ καλή η διαιτησία των Κούλη-Χατζηκώστα που είχαν ένα εύκολο παιχνίδι λόγω δυναμικότητας των δύο ομάδων.

ΣΥΝΘΕΣΗ (ΤΟΥΦΑΣ Ν-ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) -Τούφας-Σιδηρόπουλος-Νικολαίδης-Σκουλαριώτης-Μίγγας-Βαδόλας-Δίντσης-Καπνάς,Μώκας, Μουρατίδης, Ζαχαριάδης

ΜΙΝΙ
ΖΑΦΕΙΡΆΚΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2=74-56
Την 8η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε η ομάδα του Θ.Πουρλίδα και η πρώτη θέση στον όμιλο,( ότι κι αν κάνει στα εναπομείναντα 2 ματς) είναι γεγονός. Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ , κυρίως στην 4η περίοδο, κατάφερε και επικράτησε του πολύ μαχητικού Φιλίππου με 74-56. Το ημίχρονο έκλεισε με 38-23. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα το Σάββατο 22/12 στις 11.00π.μ με τον ΑΟΚ Βέροιας στο ΔΑΚ Νάουσας.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Το Σάββατο μετά τον αγώνα του μίνι, η ομάδα του Ηρ Τούφα (2006-07) θα αγωνιστούν με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟΚ, όπως και η ομάδα του Β.Τσακίρη (2008-09). Την Κυριακή τα ίδια τμήματα, συν το τμήμα του Στ.Ζιάνη (2010-12) θα αγωνιστούν με τον Φίλιππο Νέας Πέλλας στο Δακ Νάουσας από της 10.30-13.30.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69