tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με το... δεξί στα πλέι οφ οι Αετοί

Ξεκίνησε η διαδικασία των play off στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας πέτυχαν την πρώτη από τις δύο νίκες που δίνουν το εισιτήριο για την άνοδο στην Α κατηγορία με σκορ 71-54.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό για ένα ημίχρονο από τον ΑΟΚ Γουμένισσας, ωστόσο βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια και με συνεχή βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, έκανε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο φετινό στόχο.

Το συγκρότημα από το Κιλκίς είχε αξιομνημόνευτη παρουσία στο πρώτο μέρος και με κινητήριο μοχλό τους Πούλο και Ζεμπεκίδη, έβαλε...δύσκολα στους γηπεδούχους, που δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Η μειωμένη απόδοση του Μάκη Ιωσηφίδη, ο οποίος αγωνίστηκε με ενοχλήσεις αλλά και τα πολλά άστοχα σουτ, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία των Αετών στα πρώτα 20 λεπτά, που βρήκαν όμως το...αντίδοτο στο δεύτερο ημίχρονο (με κινητήριους μοχλούς τον MVP Χρυσάφη και τους Γκεκόπουλο, Πάππου) με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο τέταρτο δεκάλεπτο μέχρι και στο +20.

Επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Σάββατο 28/4 και ώρα 18.00 στη Γουμένισσα, εκεί όπου ο ΑΟΚ θέλει τη νίκη για να στείλει τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι, ενώ αν η ομάδα της Ημαθίας καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο, τότε θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Να σημειώσουμε πως στο άλλο παιχνίδι, ο Φίλιππος Νέας Πέλλας έκανε το "break" και επικράτησε με 55-48 στην Κατερίνη επί του ΓΑΣΠ Πάνθηρες.

Τα δεκάλεπτα : 12-12, 33-28, 55-42, 71-54

Αετοί Βέροιας : Τσιμιτσιρίδης 8, Ιωσηφίδης 4, Παπαδόπουλος 15 (4), Γκεκόπουλος 14, Πάππου 12, Χρυσάφης 10 (3), Ιατροπυ 8, Κασάπης

ΑΟΚ Γουμένισσας : Καλαϊτζίδης 7, Τζάκος 4, Ζεμπεκίδης 11, Αντωνίου 5, Μπέλτσης 6, Τάσιος 8, Πούλος 18

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69