tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε στην Αριδαία ο ΑΟΚ

aok

Σπουδαία νίκη που φέρνει πολύ πιο κοντά στους στόχους του πέτυχε ο Α.Ο.Κ. Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου στην Αριδαία επί του τοπικού Φ.Ο.Α. με σκορ 71-76 στην παράταση (κ.α. 64-64). Η ομάδα της Βέροιας αγωνίστηκε με 2 σημαντικές απουσίες στις θέσεις των ψηλών. Συγκεκριμένα για επαγγελματικούς λόγους απουσίασαν οι Ιατρού και Σαζακλίδης. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Θωμά Τούσα κατάφεραν να καλύψουν το κενό τους και με όπλο την ομοιογένεια και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έφυγαν νικητές από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη του την διάρκεια. Ο Α.Ο.Κ. πολύ κακός στο πρώτο μισό του αγώνα προσπάθησε να καλύψει στην επανάληψη τις όποιες αδυναμίες του και με όπλο την μεγάλη βοήθεια που πήρε από τον πάγκο του.

Από την άλλη πλευρά η τοπική ομάδα στηρίχτηκε στην εμπειρία των παικτών της αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την πολύ πιο φρέσκια ομάδα του Α.Ο.Κ.
«Συνεχίζουμε κάθε εβδομάδα με τον ίδιο ζήλο να προπονούμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε όλοι μας να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε για αυτό. Ο χρόνος θα δείξει αν σήμερα κερδίσαμε έναν παίκτη (βλ. ο νεαρός Τσέος έδωσε μεγάλη βοήθεια στην γραμμή των ψηλών), πάντως η βοήθεια των έμπειρων παικτών της ομάδας στους μικρότερους είναι ανεκτίμητη. Τέλος θέλω να καλέσω όσους τους αρέσει το basketball στο δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την πολύπειρη ομάδα της Αλεξάνδρειας. Είναι άλλο ένα τοπικό ντέρμπι και αυτό βοηθά τους παίκτες να γίνονται καλύτεροι», δήλωσε ο κ. Τούσας μετά το παιχνίδι.

Διαιτητές: Μελανίδης Μαρ.-Μητώνας Γ.

Δεκάλεπτα: 17-09, 34-31, 52-47, 64-64κ.α. 71-76 παράταση.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 11(2), Καπνάς 9(1), Γιαννόπουλος 8, Γκανάς 10(1), Ουζούνης , Πάππου, Παπαδόπουλος 7, Ιωσηφίδης 10, Χατζής, Γκεκόπουλος 14, Χρυσής, Τσέος 7.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69