tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός με Φίλιππο Νέας Πέλλας οι Αετοί στο τέλος της κανονικής περιόδου

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη ξεκούραση λόγω των εορτών του Πάσχα, επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του τελευταίου παιχνίδι της σεζόν, κόντρα σε μια ομάδα που ίσως βρεθεί στο δρόμο της στα play off.

Ο σύλλογος από τον γειτονικό νομό βρίσκεται στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται εκεί και μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής μιας και ο ισόβαθμος της ΓΑΣΠ Πάνθηρες (πλεονεκτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια) αγωνίζεται με τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαριάς.

Οι Αετοί ολοκληρώνουν την Πέμπτη την προετοιμασία τους, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Γιώργο Πάππου, ο οποίος όμως νιώθει πολύ καλύτερα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ημαθίας θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στα play off τον τέταρτο της βαθμολογίας ΑΟΚ Γουμένισσας (δεν έχουν οριστεί ακόμη οι ημερομηνίες), και η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες, περνά στον τελικό του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα κερδίζει την άνοδο της στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ της νέας περιόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής :

Αετοί Βέροιας – Φίλιππος Νέας Πέλλας
Άθλος Αλεξάνδρειας – Κούπα Κιλκίς
Eργόναθλος- ΑΣ Κολινδρού
Ατρόμητοι Νέας Σάντας – ΑΟΚ Γουμένισσας
ΓΑΣ Βαφύρας – ΑΚΕ Πιερίας
ΓΑΣΠ Πάνθηρες – Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαριάς (20.00)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69