tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος των Αετών κόντρα στην Λεπτοκαρυά

Δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο από την αλλαγή έδρας οι Αετοί Βέροιας (το ματς διεξήχθη στην Κρύα Βρύση λόγω των ζημιών που υπέστη το ΔΑΚ "Βικέλας"), που σημείωσαν την πιο ευρεία νίκη της σεζόν και διατήρησαν το αήττητο μετά από 6 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, παρά τις απουσίες των Κασάπη και Τσιμτσιρίδη, ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον νεανικό Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαριάς με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο τελικό 117-39.

Χαρακτηριστικό είναι πως 8 από τους 10 παίκτες που αγωνίστηκαν είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σάκης Ιατρού και Νίκος Λούστας, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχτηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με 17 πόντους, ενώ επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς είναι το Σάββατο 25/11 στο Κιλκίς με αντίπαλο την τοπική Κούπα.

Τα δεκάλεπτα : 30-4, 53-15, 87-24, 117-39

Οι πόντοι των Αετών : Ιωσηφίδης 16, Παπαδόπουλος 17, Ουζούνης 16, Γκεκόπουλος 15, Πάππου 10, Χρυσάφης 10, Ιατρού 2, Βλαχάκης 4, Κλωνάρας 12, Λούστας 15.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69