tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύκολη επικράτηση του ΑΟΚ επί του Βατανιακού

Μία ακόμη εύκολη επικράτηση για τον ΑΟΚ Βέροιας, που επικράτησε με 29 πόντους διαφορά του Βατανιακού από τη γειτονική Πιερία.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα (που σημείωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά 71 πόντους!) με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα τη διαφορά, δεν είχε πρόβλημα να επιβάλει τον ρυθμό της και να ανεβάσει σταδιακά την απόδοση της.

Χωρίς τον Γιάννη Λέφα, ο οποίος προφυλάχτηκε και με τη συμμετοχή των παικτών από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, οι Ημαθιώτες έφτασαν στην 19η φετινή νίκη.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικός ήταν σήμερα ο Μάριος Τρομπούκης, που σημείωσε 23 πόντους και το μοναδικό(!) τρίποντο της ομάδας ενώ στο σκοράρισμα ο Κωστής Γκεκόπουλος, που σημείωσε 12.

Να σημειώσουμε πως απομένουν δύο ακόμη αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός τον Πανεδεσσαϊκό (που θα αγωνιστεί ως τρίτος στα play off) και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια που είναι αδιάφορος βαθμολογικά.

Τα δεκάλεπτα : 16-10, 38-27, 57-30, 71-42

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 23 (1), Ουσουλτζόγλου 4, Χρυσάφης, Γκανάς 4, Ορφανίδης 1, Βοργιαζίδης, Καπνάς 4, Αλευρίδης 4, Μάντσος 9, Ιωαννίδης, Γκεκόπουλος 12, Γιαννουζάκος 10

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69