tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Αριδαία το Σάββατο ο ΑΟΚ

Σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΑΟΚ Βέροιας, που μεταβαίνει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Το συγκρότημα της Πέλλας ακολουθεί τους Ημαθιώτες στη βαθμολογία, έχοντας έναν βαθμό διαφορά ενώ είναι η μοναδική ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί φέτος το σύνολο του Θωμά Τούσα.

Η ψυχολογία είναι στο ζενίθ στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, παρά το γεγονός πως η προετοιμασία ήταν μετ εμποδίων, καθώς τόσο ο Γιάννης Λέφας (αντιμετώπισε μια ίωση) όσο και ο Κωνσταντίνος Καπνάς (ακολούθησε συντηρητική αγωγή) δεν προπονήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η αναμέτρηση αναμένεται να προσελκύσει φιλάθλους και από τους δύο νομούς, με τον νικητή να αποκτά αυτόματα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση, η οποία και θα δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off.

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Η προετοιμασία μας αλλά και το πως αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν διαφέρουν καθόλου από τα προηγούμενα. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη σοβαρότητα που απαιτείται και σ αυτό το παιχνίδι, έχοντας πάντα καθαρό μυαλό, στοιχείο που μας χαρακτηρίζει στο φετινό πρωτάθλημα"

Πέτρος Μάντσος : "Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα προσπαθήσουμε για την νίκη στην έδρα της Αριδαιας, με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία μας αλλά και το γεγονός πως δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69