tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύκολη νίκη του ΑΟΚ επί του Ζαφειράκη

Μακριά από τον χαρακτήρα του ντέρμπι εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ "Βικέλας", παρουσία 200 περίπου θεατών και των δύο ομάδων.

Ο ΑΟΚ Βέροιας, έχοντας το πάνω χέρι καθ όλη τη διάρκεια του ματς, επικράτησε εύκολα με 81-45, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, παράλληλα με την εξαιρετική του ευστοχία εντός και εκτός πεδιάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζαφειράκης Νάουσας, που αγωνίστηκε χωρίς τον Τσακίρη και έχοντας εμφανώς μειονέκτημα στους ψηλούς, υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Θωμά Τούσα πήρε σκορ από το 90% των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν (12 συνολικά) ενώ πάνω από 20 ήταν συνολικά οι αιφνιδιασμοί στο παιχνίδι από πλευράς "κυανολεύκων".

Στα θετικά για τους γηπεδούχους, η συμμετοχή όλων των νεαρών παικτών του ρόστερ, οι οποίοι μάλιστα σκόραραν βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι!

Τα δεκάλεπτα : 21-11, 30-20, 61-23, 81-45

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 16 (1), Ουσουλτζόγλου 12 (1), Γκανάς 13 (3), Χρυσάφης, Βοργιαζίδης 2, Λέφας 5, Ορφανίδης 2, Τυριακίδης, Καπνάς 7, Μάντσος 11, Γιαννουζάκης 8 (1), Ιωαννίδης 5 (1)

Ζαφειράκης Νάουσας : Σιδηρόπουλος 4, Μουρατίδης 2, Ζιάννης 5 (1), Λιόλιος 4, Ζαχαριάδης 8 (1), Σκουλαριώτης 7, Βάιγκαντ 4, Μπάμπος 7, Τούφας 4.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και την βαθμολογία

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69