tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο παρατάσεις χρειάστηκε ο ΑΟΚ με Πανεδεσσαϊκό

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις, ο ΑΟΚ Βέροιας πήρε τη σπουδαία όπως εξελίχθηκε νίκη και αύξησε τη διαφορά από τους σημερινούς του αντιπάλους στους τρεις βαθμούς.

Εντυπωσιακή όμως ήταν και η παρουσία του κόσμου, που έδωσε για μια ακόμη φορά το παρόν στο ΔΑΚ Βικέλας, στηρίζοντας την προσπάθεια του ΑΟΚ. Οι πάνω από 200 φίλαθλοι (10-15 εκδρομείς από την Έδεσσα) απόλαυσαν ένα δραματικό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, "μπλόκαραν" τους γηπεδούχους με τη ζώνη στην άμυνα και προηγήθηκαν με 19-15 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια οι "κυανόλευκοι" ανέβασαν στροφές, σημείωσαν 22 πόντους μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, συνέχισαν όμως να έχουν προβλήματα στην άμυνα δεχόμενοι αρκετά εύκολα καλάθια.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο ΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα 7 πόντων στο 34ο λεπτό, όμως τα συνεχόμενα λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στους Εδεσσαϊους να ροκανίσουν τη διαφορά και να φέρουν το ματς στα ίσια για στο τελικό 70-70.

Η πρώτη παράταση ήταν...φεστιβάλ αστοχίας και λαθών για αμφότερες τις ομάδες και ολοκληρώθηκε με μόλις 4 πόντους έκαστη, το δεύτερο εξτρά πεντάλεπτο όμως ανήκει αποκλειστικά στον ΑΟΚ, που "καθάρισε" το ματς στα κρίσιμα χρονικά σημεία.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Καπνάς, ο οποίος με καθοριστικούς πόντους στην παράταση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ οι παίκτες - κλειδιά της ομάδας ήταν οι Πέτρος Μάντσος (άγγιξε τους 30 πόντους με κάποια καθοριστικά ριμπάουντ στη δεύτερη παράταση) και Βασίλης Γκανάς, ο οποίος "βομβάρδισε" το αντίπαλο καλάθι στο πρώτο ημίχρονο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Πανεδεσσαϊκού, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ωστόσο τα λάθη στη δεύτερη παράταση αλλά και το ψυχωμένο παιχνίδι των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο διάστημα, δεν της επέτρεψαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη

Τα δεκάλεπτα : 15-19, 37-37, 58-57, 70-70, 74-74 (1η παρ), 87-79 (2η παρ)

Οι πόντοι του ΑΟΚ : Τρομπούκης 14, Ουσουλτζόγλου 1, Γκανάς 19 (5), Καπνάς 10, Τυριακίδης, Μάντσος 29 (3), Λέφας, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάκος 14 (1)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69