tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύκολη νίκη του ΑΟΚ επί του Ζαφειράκη

aok verias-antriki omada

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Α2 Εθνικής ανάμεσα στον Φίλιππο και το Παγκράτι πραγματοποιήθηκε το γειτονικό ντέρμπυ μεταξύ της Βέροιας και του Ζαφειράκη. Νικήτρια η ομάδα του ΑΟΚ  με 70-42. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της «Ηρωικής» πόλης να μπαίνει καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη στο γήπεδο σε αντίθεση με τους βεροιείς. Το α΄ δεκάλεπτο τελείωσε με 9-15 και προμήνυε ντέρμπυ.

Με το ξεκίνημα όμως του β΄ δεκαλέπτου οι «λύκοι» βρήκαν τον καλό τους εαυτό και με όπλο την καλή τους άμυνα ξέφυγαν γρήγορα στο σκορ και πέτυχαν τελικά μια εύκολη νίκη. Η ομάδα του Ζαφειράκη αγωνίστηκε κυρίως με την εφηβική της ομάδα η οποία και κατά τα φαινόμενα θα πρωταγωνιστήσει στο οικείο πρωτάθλημα και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών παρουσίασε ένα μαχητικό σύνολο που δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι στην «τύχη» του.

Από την άλλη πλευρά η Βέροια αλλαγμένη κατά πολύ από την περσινή χρονιά και σαφώς πιο έμπειρη δείχνει να θέλει χρόνο για να αποδώσει τα αναμενόμενα και να πετύχει τον στόχο των play-off.

Δεκάλεπτα :09-15, 35-22, 51-28, 70-42

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας Θ.)Ουσουλτζόγλου Στ. 4 Στεργιούλας Αγ., Παντσής Γ. 8(1), Γκανάς Β. 8(1), Οικονόμου Γ. 5, Πάππου Γ.,Καπνάς Κ. 2 Ιωσηφίδης Κ. 19(2), Λέφας Γ. 4, Ταγγίδης Γ. , Γκεκόπουλος Κ. 18, Στόιος Π. 2.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ(Τούφας Ν.) Βάιγκαντ 6(1), Μπόλιος Ν., Μουρατίδης Γ. 3(1), Ζιάννης Στ. 8(2), Βαδόλας Α., Λιόλιος Γ., Ζαχαριάδης Α.4, Σκουλαριώτης Γ. 4. Σιδηρόπουλος Ι. 7(1), Ζέφυρος Θ. 2, Λιόλιος Α. 4, Δίντσης Γ. 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69