tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρία ματς το Σάββατο για το Νοσταλγία

Με 3 παιχνίδια μπήκε ο Ιούνιος για το τουρνουά μας τα οποία κράτησαν το ενδιαφερον του κοινού μέχρι τέλους. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι, τα Παρτάλια νίκησαν τους nJOYers με σκορ 81-59. Στο δεύτερο παιχνίδι οι Μορφές έκαμψαν την αντίσταση και κέρδισαν τους Havana με σκορ 51-39. Στο βραδινό παιχνίδι το μεγαλο ντερμπι ανάμεσα στους Βέροια23 και την Θύελλα ανέδειξε νικητές τους δεύτερους με σκορ 41-48.

Φουριοζοι μπήκαν οι πρωταθλητές ψαλιδιζοντας σιγά σιγά τις οποίες ελπίδες των αντιπάλων. Ο Κασαπης επανήλθε δριμύτερος στο σκοράρισμα, ο Τσακίρης το βιολί του για ένα ακόμα παιχνίδι και οι Μπερσος με τον Κωστογλιδη πυροβολούσαν από παντού.

Με αρκετές απουσίες η αρμάδα του Νινος Κανελλιδης δεν μπόρεσε να προβάλλει ικανοποιητική αντίσταση γιατί επηλθε η κούραση. Πύραυλοκινητος ο Νικαι που μας χάρισε και το πρώτο κάρφωμα στο τουρνουα για φέτος, κέρδισε όλες τις μάχες με τα θηρία ο Μαυροκεφαλιδης, και πλήγωσε την άμυνα από μέση απόσταση ο αρχηγός αλλά δεν ήταν αρκετά.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασαπης 19(1), Γεωργοπουλος 5(1), Μπερσος 8(2), Παππάς 5, Μπεσλικας 7(1), Τσακίρης 19, Σπορελας 2, Κωστογλιδης 16(1).

NJOYERS: Νικαι 16, Μουρατιδης 4, Κωτσακης 8, Μάρτος 2, Κανελλιδης 13(2), Μαυροκεφαλιδης 16(1).

Στο απογευματινό παιχνίδι οι Μορφές διασκέδασαν το κοινό παίζοντας ωραίο μπάσκετ ανά διαστήματα. Ο Τζιουμακης για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αιχμή του δόρατος στο σκοράρισμα, ο Καραμιχος απειλή απο τα 6,75 και ο Χριστόφοριδης δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση.

Μουδιασμένοι μπήκαν οι Κουβανοί του Κοντοκωστα με τον αρχηγό να προσπαθεί να τους αφυπνίσει με δικά του συνεχόμενα καλάθια. Οι Μυτιλεκας και Μποροδημος σκοραραν από μακριά και ο Σιδηρόπουλος τρυπησε με διείσδυσεις, αλλά κατάφεραν μονο να μειώσουν την διαφορά.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 8, Καραμιχος 7, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 22, Τριγωνης 9(1), Τσιουντας 3(1), Χατζηκυριακιδης Θ. 2.

HAVANA: Μυτιλεκας 13 (1), Κοντοκωστας 10, Μποροδημος 9, Καραινδρος, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 5, Καπαγερίδης 2.

Στο κυρίως πιάτο της ημέρας, ένα κακιστο 1ο δεκάλεπτο σκοράροντας μονο 2 πόντους, ήταν αρκετό για τους παίκτες του Ηλιαδη να τους στέρησει την νίκη στο ντέρμπι. Ο Κατρανας προσπάθησε απέναντι σε όλους, ο Ευθυμιάδης βομβάρδισε με τρίποντα και ο Τζιμογιαννης έτρεξε στο τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετά για να γειρουν την πλάστιγγα υπέρ τους.

Επιστροφή στις νίκες για τους μαχητές του Κονδωνη που άφησαν στην άκρη την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και μπήκαν δυνατά από την αρχή. Ο Χορμοβας έδωσε το έναυσμα στην επίθεση, ο Mονας έτρωγε σίδερα σαν άλλος Κουταλιανός στην άμυνα, και ο Χατζηπαυλιδης με τον Μπουζικα σκόραραν όταν έκαιγε η μπάλα. Καταπληκτικός για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Γκοντοπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ, Ευθυμιάδης 8(2), Μιχαηλιδης 2, Τρομπουκης 2, Κατρανας 14, Μπαλτζης 2, Βασιλόπουλος, Τζανετος 4, Τζίμογιαννης 9(1).

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης 2, Χορμοβας 14, Γκοντοπουλος 6, Μονας 5, Χατζηπαυλιδης 8, Βαρβέρης 4, Μπουζικας 9(1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69