tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Τι έγινε στα τρία ματς του Σαββάτου

Το Σάββατο 2 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστική με 3 παιχνίδια , χορεύοντας και με τις ψιχάλες του καιρού ! Στο πρώτο χρόνικα παιχνίδι και μεγάλο ντέρμπι του Α Ομίλου οι Oklaχώμα υποχρέωσαν τους Texas Losers στην πρώτη τους ήττα για φέτος με σκορ 42-46 . Στο δεύτερο παιχνίδι οι Βεροια23 έκαναν την πρώτη τους νίκη για φέτος απέναντι στους Αβάνα με σκορ 53-43 με φόντο μια θέση στην τετράδα . Στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου οι πρωταθλητές κέρδισαν την αξιόμαχη Θύελλα με σκορ 67-45 .

Στον απόηχο της βροχής έλαβε χώρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την λαβωμενη από τραυματισμούς ομάδα του Μπεκιαρίδη να παίρνει στο τέλος την νίκη σε ένα επεισοδιακό τέλος . Δυο σημαντικά καλάθια του Τούφα σε ισάριθμες επιθέσεις στα τελευταία λεπτά , ένας καταπληκτικός Μπιτέρνας στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος και οι Τσιριμπακας και Ανδρεόπουλος έδωσαν άπειρες μάχες στο ζωγραφιστό για να επέλθει η νίκη .

Προσπάθησε η αρμάδα του Μπιζετα να πάρει την νίκη με τρίποντο του ίδιου στην τελευταία επίθεση , αλλά η αστοχία δήλωσε παρών για το πολυβόλο των Τέξας .

Σταθερή αξία ο Τσιπης στο καλύτερο του παιχνίδι για φέτος , πυραυλοκινητος ο Πυρκας που θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό αλλά δεν ήταν αρκετοί για να κλέψουν την νίκη .

TEXAS LOSERS: Πυρκας 12, Κογιας , Τσιπης 15, Μπιζετας 6, Ντοβας , Ζερβας 3, Σπυριδωνιδης , Χατζης 4, Μανουρας 2 .

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 3, Τουφας 17(1), Παπανικολάου 15(1), Τσιριμπακας 2, Ανδρεόπουλος 1 , Μπιτέρνας 8.

Στο δεύτερο παιχνίδι μια μάχη με φόντο την τετράδα η ομάδα του Ηλιαδη παρουσιάστηκε πιο έτοιμη για το πρώτο ροζ φύλλο . Ένας Τζανετος να τον πιεις στο ποτήρι , ο Τζιμογιάννης σκόραρε από παντού και ο Τρομπουκης με τον Μπαλτζή κέρδισαν της μάχες στην ρακέτα . Κλειδί του αγώνα ο εκτελεστής Αβραάμ που είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παικτης του τουρνουά αλλά και ο πιο γρήγορος !!!

Με τους Μυτιλεκα και Μποροδημο σε μεγάλα κέφια οι Κουβανοί του Κοντοκώστα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι . Ο Καρανάσιος σταθερή αξία κάτω από το καλάθι , ο Αργυροπουλος μοίρασε ασίστ και πόντους αλλά δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την ροη του αγώνα !

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ 4, Μιχαηλιδης 6, Τρομπουκης 6, Ηλιαδης , Λαμπρής 7(1), Μπαλτζης 8, Βασιλιπουλος 2, Τζημογιαννης 13, Τζανετος 7(1).

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονομου 4, Μυτιλεκας 11(1), Καρανάσιος 6, Μόσχου 4, Μποροδημος 11, Καραινδρος, Σιδηροπουλος 2, Αργυροπουλος 5(1),

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι πρωταθλητές με μια ακόμα νίκη , για την πρωτιά του Β Ομίλου . Ο Δούμας βομβάρδιζε από μακριά , οι Εμμανουηλιδης και Κωστογλιδης το βιολί τους δεν έχασαν σουτ από μέση απόσταση και ο Παππας με τον Τσακιρη κέρδισαν τις μάχες στην ρακέτα .

Πολύ δυνατό παιχνίδι από την Θύελλα που κοίταξαν στα μάτια τους πολλάκις πρωταθλητές και προσπάθησαν για το καλύτερο ! Ο Πιπερίδης ήταν καταπληκτικός , ο

Μονας σταθερή αξία για ένα ακόμα παιχνίδι , ο Βαρβερης εκτέλεσε από τα 6,75 και ο Γκοντόπουλος ακόμα τρέχει στον αιφνιδιασμό .!

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 8, Μπερσος 6, Γεωργοπουλος 5, Παππας 9, Γκιλιοπουλος 4, Ντουμας11(1) , Τσακίρης 12, Εμμανουηλιδης 12(1),

ΘΥΕΛΛΑ: Πιπερίδης 14, Κονδωνης 2, Γκοντοπουλος 5(1), Πεχλιβανίδης 3, Χατζηπαυλιδης , Ζαλωνης , Μονας 10,Μουρατιδης 2, Βαρβερης 9(1), Τσεγκος , Μπουζίκας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69