tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Τι έγινε την Παρασκευή στο τουρνουά "Νοσταλγία"

Την Παρασκευή 25 Μαΐου και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο Άρης Γεωργιαδης , οι Texas Losers επιβλήθηκαν με σκορ 56-44 των nJOYers και πέρασαν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στον Α Όμιλο .

Ένας Τσιπης από άλλο πλανήτη έκανε άνω κάτω την άμυνα των αντιπάλων , σκοράροντας ασταμάτητα και αποτελώντας μόνιμη απειλή σε όλο το παιχνίδι ! Ο Πυρκας για ένα ακόμα αγώνα ήταν ο κινητήριος μοχλός κάθε επίθεσης και έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ο Χατζης ήταν ογκόλιθος στο ζωγραφιστό καθαρίζοντας πολλά ριμπάουντ . Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Κανελλιδη παρόλο που στην αρχή παρουσιάστηκε παγωμένη και βρέθηκε να χάνει και με 12-0 , ανέκαμψε γρήγορα και δήλωσε παρών. 

Ένας Κωτσακης να τον πιεις στο ποτήρι , έτρεχε ανελλιπώς , σκόραρε από μέση απόσταση , από την ρακέτα και έδειχνε ασταμάτητος ! Ο αρχηγός Σταματιοταν μόνο με φάουλ , πήρε αρκετά σουτ , μάζεψε ριμπάουντ , αλλά η αστοχία της ομάδας από την γραμμή έξω από τα 6,75 δεν τους άφησε να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο .

TEXAS LOSERS: Κογιας, Πυρκας 11,Τσιπης 22,Μπιζετας 5,Ντοβας 9(1),Ζερβας 5,Σπυριδωνιδης, Αθανασίου 9(1),Χατζης 2,Νικολαιδης, Μανουρας 3.

ENJOYERS:Αμιτζογλου, Πουλτσιδης, Τσιγκογιαννης,Γκινης 2,Μπουτζολας , Λαφάρας 4,Μαρτος 6,Κανελλιδης 18(1),Σουραντανης, Κωτσακης 24,Μουρατιδης, Κανελλιδης .

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69