tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκη για Θύελλα την δεύτερη ημέρα του Νοσταλγία

Πέμπτη 17 Μαΐου και οι απογευματινές βροντές που ακούστηκαν στην πόλη είχαν αντίκτυπο και το βράδυ !! Νίκη για την Θύελλα του Κονδωνη με σκορ 42 -25 απέναντι στους αξιόμαχους ΑΒΑΝΑ που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα .

Με το δεξι μπήκε η Θύελλα που δυσκολεύτηκε μόνο στην πρώτη περίοδο , κάπου εκεί πήρε το όπλο ο Μουρατιδης και με δυο διαδοχικά τρίποντα έδωσε το έναυσμα !! Ο Χατζηπαυλιδης χτυπούσε από παντού , οι Μονας και Πιπερίδης πανταχού παρών και ο Πεχλιβανίδης έτρωγε σίδερα στην άμυνα .

Ασύνδετη παρουσιάστηκε η ομάδα της ΑΒΑΝΑ στην πρεμιέρα , ίσως έφταιγε το ταξίδι από την μακρινή Κούβα που τους κούρασε !! Πάλεψε με τα θηρία και διασώθηκε ο ασταμάτητος Σιδηροπουλος , κέρβεροι στην άμυνα οι Χαραλαμπιδης και Καρανάσιος αλλά δεν ήταν αρκετοί για να βγάλουν την ομάδα από τον βούρκο .

ΘΥΕΛΛΑ : Πιπερίδης 5, Κονδωνης 2, Γκοντοπουλος , Ζαλωνης 2, Πεχλιβανίδης 3, Χατζηπαυλιδης 9, Μπουζίκας 3, Μουρατιδης 6(2), Μονας 3, Βαρβερης 4, Τσεγκος 5(1), Μπαμπαλης.

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονομου , Κοντοκώστας 2, Καρανασιος 1, Μόσχου , Μπέκας , Καραΐνδρος , Κυριακιδης , Σιδηροπουλος 12, Ζινδρος , Αργυροπούλος 8, Χαραλαμπιδης 2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69