tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων

Την Τετάρτη 14 Μαΐου είχαμε το τέλος της πρώτης φάσης των Ομίλων στο τουρνουά με τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια . Στο Πρώτο παιχνίδι οι Gurus κέρδισαν τους Nouveau με σκορ 60-50 . Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι τα Παρταλια επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 34-38 και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Β Ομίλου με τους αντιπάλους να τερματίζουν στην δεύτερη αντίστοιχα . Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι οι περσινοί πρωταθλητές κέρδισαν τις Μορφές με σκορ 49-43 τερματίζοντας δεύτεροι στον Α Όμιλο και στέλνοντας τους αντιπάλους στην Τετάρτη θέση αντίστοιχα .

Τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά για τους Nouveau με μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής , καθώς αγωνίστηκε μαζί τους ο αρχηγός Των αντιπάλων Κυβεντίδης !

Ανεπανάληπτος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παντσιος σκόραρε από οπουδήποτε , άξιος συμπαραστάτης ο Μορφης που κατάπιε πάλι χιλιόμετρα ! Αεικίνητος και ο Τσιγαρας παρόλα αυτά επήλθε η ήττα , με την αξιέπαινη ομάδα των nouveau να τελειώνει το τουρνουά με 2 νίκες και 5 ήττες .

Περίμεναν την ημέρα των 30 χρόνων από την κατάκτηση του Eurobasket του 87 οι Basket Gurus για να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά !! Όλοι τους ήταν υπέροχοι !! Ο Τζουρτζιας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του και το έδειξε , με τους Φουτσιτζη και Κυριακιδη να ακολουθούν σε απόδοση . Βράχοι στην άμυνα οι Θεοδωροπουλος , Αλεξίου και Πολυμενης ! Τελευταίο παιχνίδι για τους Basket Gurus με υποσχέσεις για του χρόνου και με το ροζ φύλλο Ανα χείρας !!

NOUVEAU: Νακης 6, Παντσιος 20(2), Τσιγαρας 7(1), Μορφης 11(1), Κυβεντιδης 6.

BASKET GURUS: Φουτσιτζης 12, Κυριακιδης 10, Πολυμενης 2, Αλεξιου 2, Χασιωτης 6, Μπιζετας 8, Τουσας 2, Χωματάς 2, Θεοδωροπουλος , Τζουρτζιας 16.

Για ένα ακόμα παιχνίδι το δεύτερο δεκάλεπτο έκρινε την έκβαση του αγώνα για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη . Σε ένα παιχνίδι δυνατής άμυνας και αστοχίας , οι Δουλαλας και Δομουτζης πάλεψαν , ο Γαβριλακης κατέβασε ριμπάουντ αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος . Το επιμέρους σκορ 2-10 της δεύτερης περιόδου έφερε την ήττα τερματίζοντας δεύτεροι στον Β Όμιλο .

Παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί στο δυνατό ντέρμπι τα Παρταλια , η επιστροφή του Γεωργοπούλου ήταν καταλυτική και μαζί με την επικράτηση του Παππα στο ζωγραφιστό έφεραν το ροζ φύλλο και μαζί την πρώτη θέση στο Β Όμιλο για τους μαχητές του Εμμανουηλίδη .

BAD BOYS : Δουλαλας 10, Γώγος 2, Δομουτζης 10, Μπακαλιδης 3(1), Λιακοπουλος 4, Πολυμερης 2, Γαβριλακης 3(1).

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Γεωργοπουλος 10(1), Μπερσος 5(1), Παππας 9, Γκιλιοπουλος 2, Εμμανουηλιδης 6, Κουρης , Κωστογλιδης 6

Δυσκολεύτηκαν οι περσινοί πρωταθλητές αλλά στο τέλος έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους , παρουσιάζοντας ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίζοντας παράλληλα την δεύτερη θέση του Α Ομίλου . Κρυφό όπλο των πράσινων ήταν ο Τσιπης που ήταν ασταμάτητος , στο καλύτερο φετεινο του παιχνίδι και μαζί με τους Σαββαΐδη και Μανούρα έγειραν την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ τους .

Ένας Τριγωνης βγαλμένος από τα παλιά , έκανε πράματα και θαματα για να μην χάσει η ομάδα του . Μαζί με τους Καραμίχο και Ιωαννιδη που σκόραραν από μέση απόσταση πάλεψαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν . Τεταρτη θέση για τους μαυροκόκκινους που τελειώνουν το τουρνουά με 4 νίκες και 3 ήττες .

TEXAS LOSERS : Σαββαιδης 7, Δημητριαδης 2, Πυρκας 4, Τσιπης 15, Μπιζετας 5(1), Ντοβας 7(1), Λούστας, Γιαβρόγλου 2, Μανουρας 7

ΜΟΡΦΕΣ: Παπαστεργίου , Τουφας 5, Ιωαννιδης 8, Μαυροπουλος , Τζιουμακης 5, Τριγωνης 17, Καραμιχος 8(2), Σκουμποπουλος , Χατζηκυριακίδης .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69