tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Τρία ματς διεξήχθησαν την Τετάρτη

Την Τετάρτη 7 Μαΐου το ΕΑΚ ντύθηκε στα χρώματα του Νοσταλγία , όπου διεξήχθησαν τρία παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε ο θάνατος σου η ζωή μου , οι εφτάψυχες Μορφές κέρδισαν τους Nouveau με σκορ 40-36 . Στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια επικράτησαν τα φαβορί , με τα Παρταλια να επικρατούν των Θύελλα με σκορ 73-42 και τους Bad Boys αντίστοιχα με σκορ 61-42 των Αρρώστων .

Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα του Σκουμπόπουλου κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα . Ο Τουφας σταθερή αξία από μέση απόσταση , ο Τζιουμακης για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά στις μεστές εμφανίσεις , και ο Καραμιχος ευστόχησε στην γνώριμη πλέον για αυτόν γραμμή των 6,75 . Πρώτος ριμπαουντερ για την ομάδα ο Μαυροπουλος που καθάρισε πολλά σκουπίδια .

Κέρβεροι οι Nouveau για ένα ακόμα παιχνίδι στην άμυνα , προδόθηκαν όμως από την αστοχία στις τελευταίες επιθέσεις και μοιραία επήλθε η ήττα . Οι Διόσκουροι αρχηγοί Τσιγαρας και Καλαϊτζης Ν. Παρεδωσαν σώμα και ψυχή , ο Παντσιος έδωσε λύσεις σκοράροντας και ο Μορφης τρύπωνε στο ζωγραφιστό , αλλά δεν ήταν αρκετά για να άλλαξει ο ρους του παιχνιδιού .

ΜΟΡΦΕΣ: Καραμιχος 6(2), Τουφας 8, Ιωαννιδης 4, Μαυροπουλος , Τζιουμακης 10, Τριγωνης 4, Σκουμποπουλος 6(1), Παπαστεργίου 2.

NOUVEAU: Νακης , Παντσιος 8, Τσιγαρας 10, Χατζηεμμανουήλ 4, Καλαιτζης Θ. , Μορφης 5, Κασαπίδης 3, Καλαιτζης Ν. 6.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας τα Παρταλια συνέχισαν το ντεμαραζ νικών τους για να φτάσουν στην πρωτιά του Β Ομίλου . Ο Κασάπης για ένα ακόμα παιχνίδι ασταμάτητος , ο Εμμανουηλιδης απλά δεν έχανε Σουτ και οι Παππας με τον Κουρη , να κάνει το καλύτερο φετεινο του παιχνίδι , έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό .

Έπεσε στα δύσκολα η Θύελλα αλλά δεν τα παράτησε , με τον Μόνα να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του, τους Γκοντόπουλο και Μουρατιδη να βομβαρδίζουν από μακριά και τον Πεχλιβανίδη να τρέχει σίφουνας χωρίς να έχει αντίπαλο , προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση αλλά δεν τα κατάφεραν . Για ένα ακόμα παιχνίδι όμως δίδαξαν ομαδικότητα .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασάπης 19(3), Μπερσος 6(1), Παππας 10, Γκιλιοπουλος 2, Εμμανουηλιδης 17(1), Κουρης 7, Κωστογλιδης 12(1),

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης , Χατζηπαυλιδης 1, Γκοντοπουλος 7(1), Πεχλιβανίδης 8, Κατσιγιαννοπουλος 2, Πιπερίδης 2, Μονας 6, Βαρβερης 4, Μουρατιδης 9(3), Μαυρομιχάλης 3(1).

Εύκολο απόγευμα για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη που προχωράνε ακάθεκτοι για τις πρώτες θέσεις του Β Ομίλου. Ο Δομουτζης θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό και ήταν ασταμάτητος , ο Δουλαλας βρισκόταν μονίμως οφσάιντ σκοράροντας στον αιφνιδιασμό και ο Γώγος κάνοντας την καλύτερη φετεινη του εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα σε όλες τις ακτές του γηπέδου .

Δεν βρήκαν γιατρειά οι Άρρωστοι του Δεληφωτη στην αστοχία και αυτό τους στοίχισε . Ο Νικολαιδης Διονύσης ήταν απλά καταιγιστικός για ένα ακόμα παιχνίδι , ο Βυζας πυροβολούσε πόντους κατά ριπάς και ο Θεοδωριδης ήταν δύναμη μέσα στο ζωγραφιστό , αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα .

BAD BOYS: Δουλαλας 15(1), Γώγος 10, Δομουτζης 15(1), Μπακαλιδης 5(1), Στυκας 7(1), Λιακοπουλος , Πολυμερης 2, Πουσατιδης 5, Γαβριλακος 2.

ΑΡΡΩΣΤΟΙ: Νικολαιδης Μ. 2, Χατζηκώστας , Δεληφωτης , Θεοδωριδης 10, Βυζας 11(1), Μπέκας , Νικολαιδης Διον. 19.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69