tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Τι έγινε στα ματς της Κυριακής

Την Κυριακή 28 Μαΐου έκλεισε μια ακόμα εβδομάδα γεμάτη από Νοσταλγία !! Στο πρώτο παιχνίδι οι Φουφουτος έδειξαν για μια ακόμα φορά ποσό φορμαρισμένη ομάδα ειναι κερδίζοντας τους Basket Gurus με σκορ 45-70 . Στο δεύτερο παιχνίδι οι Τεξανοι έχοντας μεταλλο νικητή κέρδισαν τους αξιόμαχους Αβάνα 64-40. Τέλος στο βραδινό ντέρμπι τα Πιστόνια έκαναν την πρώτη τους νίκη για φέτος απέναντι στις Μορφές με σκορ 48-55.

Δύσκολο παιχνίδι για τους Gurus του Κυβεντίδη που δεν βρήκαν αντίδοτο στην αντίπαλη άμυνα . Οι Κυριακιδης και Φουτσιτζης προσπάθησαν με καλάθια να βοηθήσουν καθώς ο πρώτος σκόρερ Τζουρτζιας είχε πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο . Παρολα αυτά πλήγωσε το αντίπαλο καλάθι , αλλά δεν ήταν αρκετό για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους .

Χωρίς να δώσουν καθόλου αέρα στους αντιπάλους , η μαχητική ομάδα του Μωυσιαδη πάτησε γκάζι από την αρχή! Ασταμάτητος ο Τσιμτσιριδης που έκανε την καλύτερη φετεινη του εμφάνιση , ο Νικολοπουλος το δικό του βιολί πυροβολώντας από απόσταση και ο Παπαδόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός . Κρυφό ατού ο Λαζαρου που σκόραρε όταν έκαιγε η μπάλα !!

BASKET GURUS: Αλεξιου , Πολυμενης 4, Φουτσιτζης 8, Κυβεντιδης 4(1), Χασιωτης , Μπιζετας 5, Θεοδωροπουλος 4, Κυριακιδης 8(2), Τζουρτζιας 12(1).

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 13, Μωϋσιάδης 2, Κασάπης , Τσιμτσιριδης 28(2), Στεργιοπουλος 3, Σαράφης , Λαζαρου 4, Καλαντζόπουλος , Νικολοπουλος 16(2), Αμοιριδης 4.

Με τον αέρα του πρωταθλητή οι Τεξανοι του Μπιζετα , κατάπιαν οποιαδήποτε προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για να κρατηθεί στο παιχνίδι . Όλη η ορχήστρα ήταν υπέροχη ! Ο Μαέστρος Πυρκας έδινε ρυθμό , ο Μανουρας πήρε την κιθάρα και έπαιζε << καλάθια>> , ο Σαββαιδης έκανε σόλο στο ζωγραφιστό και ο Τσιπης στα << κρουστά >> σκόραρε από παντού .

Παρά την διαφορά δυναμικότητας οι μαχητικοί Κουβανοί πάλεψαν στα ίσα το παιχνίδι . Ο Χαραλαμπιδης από χθες ξεκίνησε μέχρι και σήμερα δεν σταμάτησε να τρέχει σκοράροντας , ο Αργυροπουλος πλήγωνε τα καλάθια έξω από τα 6,75 και ο Μυτιλεκας σκόραρε από μέση απόσταση , αλλά δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν την ήττα.

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 10, Πυρκας 8, Τσιπης 9, Μπιζετας 8(2), Ντοβας 3, Γαϊτανίδης , Χατζης 4, Γιαβρόγλου 3, Μανουρας 19(3).

ΑΒΑΝΑ: Χαραλαμπιδης 12(2), Καρανάσιος 2, Μόσχου 2, Μποροδημος 6, Μυτιλεκας 6, Κοντοκώστας , Αργυροπουλος 9(3), Καλαμαράς 3(1).

Ντέρμπι βραδινό μας επιφύλασσε η Κυριακή με τις Μορφές να προσπαθούν να σβήσουν το πρώτο κακό τους ημίχρονο . Βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 20 πόντους διαφορά , κάπου εκεί όμως πήρε μπρος ο Σκουμπόπουλος στην καλύτερη εμφάνιση του για φέτος , ο Τουφας σκόραρε από παντού για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Καραμιχος μόνιμος εκτελεστής από τα 6,75 . Η διαφορά όμως ήταν δύσκολο να καλυφθεί και επήλθε η ήττα .
Εμφανίζοντας το περσινό τους καλό πρόσωπο , η αρμάδα του Τσαμητρου , πάτησε γκάζι και βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι . Σε τρομερή κατάσταση ο Μαυροκεφαλίδης σκόραρε από όπου βρισκόταν , ο Τσιάρας ντύθηκε Σούμποτιτς ! και ο Παπαδόπουλος σκόραρε στο ζωγραφιστό .

ΜΟΡΦΕΣ: Παπαστεργίου 1, Τριγωνης 4, Ιωαννιδης 3, Μαυροπουλος , Καραμιχος 6(2), Τουφας 14(1), Σκουμποπουλος 20(3), Χατζηκυριακίδης .

SLOW PISTONS: Παπαδημητριου , Μαυροκεφαλίδης 24(2), Τσαμητρος 2, Καπαγεριδης 3, Λελεκακης , Κωτσακης 6, Παπαδόπουλος 8, Σιδηροπουλος , Τσιάρας 9(3), Προύσαλης 3(1), Λιακοπουλος .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69