tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοσταλγία: Bad Boys και Άτλας στα ημιτελικά

Καταιγιστικό Σαββατο με δυο δυνατούς αγώνες , στον πρωτο το φαβορί Ατλας σκότωσε τους LiverCool και πέρασε στην επόμενη φάση . Στο δεύτερο παιχνίδι έγινε η έκπληξη , οι αποδεκατισμένοι απο τραυματισμούς Bad Boys , κέρδισαν στην παράταση τους περσινούς πρωταθλητές Παρταλια !

Το παιχνίδι των 19:00 ήταν παράσταση για ενα ρόλο . Ενας ηγετικός Κοτζαμπασης δεν έχασε σουτ , βάζοντας τρίποντα ακόμα και στα διαλείμματα !! Ο Σιστακος ακολούθησε σε απόδοση , το ιδιο και οι Κλωναρας και Σιασιος . Αδελφική κατάσταση στο ζωγραφιστό με τον Παπαγιαννη να μάχεται με τον αδελφό του χαρίζοντας χαμόγελα.

Στην αντίπερα όχθη δεν στάθηκαν στο ύψος τους αμυντικά η ομάδα του απόντος αρχηγού Κορυτσαίου . Άστοχοι επιθετικά , με τους Κυριαζοπουλο και Ουγγρινη να ξεχωρίζουν . Τρομερός στο καλαθι και ο Παπαγιαννης Δ , που σκόραρε συνεχώς αλλα η ψαλίδα είχε ανοίξει αρκετά . Έξοδος απο το τουρνουά για τους LiverCool με γλυκόπικρα συναισθήματα .

Ατλας 91-LiverCool 62

Ατλας : Σιστακος 19 , Μπογδαμπειδης 2, Παπαγιαννης 9, Καραθανασης 2, Σιασιος 11, Κοτζαμπασης 28, Καραγιαννοπουλος 2, Αχτσης 6, Κλωναρας 12.

LiverCool : Κωτιαδης 2,Παπαγιαννης Δ. 14,Κουλης 4, Μπαλτζης 2, Ουγγρινης 12,Τσιριμπακας 5,Κυριαζοπουλος 17,Λιολιος 2 , Βλαχακης 4.

Τρομερό παιχνίδι απο τους Bad Boys , έχοντας τραυματίες 4 παίκτες κατάφερε να κερδίσει τους πολλάκις πρωταθλητές σε ενα ματς θρίλερ ! Πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό έκαναν την διαφορα , ο Δουλαλας σκόραρε , ο Στυκας με δυο απανωτά τρίποντα μείωσε το παιχνίδι στο καλαθι Και ενας τρομερός Πολυμερης σε νεκρό χρονο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση !!! Εκει τα κακά παιδια έδειξαν πιο φρέσκα και με τον Κωστογλιδη ασταμάτητο πήραν το ροζ φύλλο !!

Κουρασμένοι παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές , που υποτίμησαν τους αντιπάλους και το πλήρωσαν . Απόντος του Σαζακλιδη έχασαν πολλές μάχες στο ζωγραφιστό , οι Κωστογλιδης Ι , Σπορελας προσπαθησαν , ο Κασαπης εκτέλεσε αλλα δεν ήταν αρκετο για να φύγουν χαμογελαστοί . Πρόωρος αποκλεισμός έκπληξη για τους περσινούς πρωταθλητές που παρόλο που ήταν αήττητοι στην Α φάση δεν θα καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους φέτος .

Παρταλια 66- Bad Boys 71.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασαπης 12, Κωστογλιδης 17, Μπερσος 5, Γεωργοπουλος 4, Γκιλιόπουλος 6, Σπορελας 14, Εμμανουηλιδης 6, Κουρης 2.

BAD BOYS: Δουλαλας 18, Γωγος 3, Γαβριλακης, Μπακαλιδης 1, Στυκας 13, Κωστογλιδης 16, Δομουτζης 10, Πολυμερης 10.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69