tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Νίκες για Χαβαλένθια, Χωρίς Έλεος

Τετάρτη 18 Μαΐου με δυο αναμετρήσεις συνεχίστηκε το ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ . Η Χαβαλένθια επιβλήθηκε στο ντέρμπι ενάντια στις Μορφές, και οι Χωρίς Ελεος δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Γνωστοί Κ Φίλοι.

Σε ένα δυνατο παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, η αρμάδα του Πιτουλια κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Κινητήριος μοχλός για την νίκη ο Μαυροματιδη Ν που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο . Καθοριστικό σημείο τα δυο απανωτά τρίποντα των Μπασια και Σαράφη που έκοψαν τα πόδια των αντιπάλων τους στην τεταρτη περίοδο .

Απο τους ηττημένους ο Ορφανιδης πάλεψε στην άμυνα, οι Τριγωνης και Σκουμπόπουλος σκόραραν , αλλα δεν ήταν αρκετό για να γείρει την πλάστιγγα του αγωνα υπέρ τους .

Χαβαλενθια 39 - Μορφές 35.

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ : Πιτουλιας 5, Ανδρεόπουλος ,Μαυροματίδης Γ 2, Μπασιας 5(1), Μαυροματίδης Ν. 8, Σαράφης 10(1), Λαμπαουνας 2, Παπαδοπουλος 7, Ανδρονιαδης.

ΜΟΡΦΕΣ: Τσιγαρας 7(1), Μαυροπουλος , Τζιουμακης 6, Σκουμποπουλος 10(1), Τόκας 2, Τριγωνης 8, Ορφανιδης , Χατζηκυριακίδης.

Στο δεύτερο και πιο δυνατο παιχνίδι της ημέρας , οι Χωρίς Ελεος έδειξαν οτι η κακή εμφανιση στο παιχνίδι της πρεμιέρας δεν θα επαναληφθεί . Όπως δέθηκε με τα δεσμά του γάμου ( του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο ) ο Σταμπουλής , ετσι δέθηκε και με το αντίπαλο καλάθι ! Μηχανάκι σε όλο το γήπεδο , σκόραρε , μοίρασε ασίστ , πήρε ριμπάουντ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο πρωτο Ροζ φύλλο . Άξιοι συμπαραστάτες οι Χατζηεμμανουήλ και Δαλλης κάτω απο τα καλάθια .

Οι νεοφώτιστοι αλλα διόλου αδύναμοι Γνωστοί Κ Φιλοι δεν ήταν σε καλη ημέρα και τους κόστισε. Άστοχοι απο την γραμμή των 6,75 , οι Αρβανίτης Σπύρος Αλεξίου και Αργυροπουλος προσπάθησαν να σώσουν την μπουγάδα αλλα δεν τα κατάφεραν .

Χωρίς Ελεος 49- Γνωστοί κ Φιλοι 40.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 17, Μουρατιδης 7, Δαλλης 7, Χατζηεμμανουήλ 9, Αποστολου 3, Χατζης 6.

ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ : Αλεξιου 6, Αργυροπουλος 8, Πολυμενης 5, Αρβανίτης 10, Κυβεντιδης , Αγοραστάκης, Μπιζετας 2, Κοζας 1, Λαζος 2, Τουσας 2, Κυριακιδης 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69