tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Οι αγώνες της Τετάρτης

basket

Τετάρτη 27 του Μαη και είχαμε σύσσωμο τον Α όμιλο με 3 παιχνίδια , που έκριναν την πρώτη και την τέταρτη θέση του ομίλου.
Πρώτο παιχνίδι φωτιά με τους νικητές να απολαμβάνουν την τέταρτη προνομιούχο θέση και ταυτόχρονα πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά , Πάνθηρες 52 - Παιχτρονια και τζέντλεμαν 61.

Με τον "στρατηγό" Μπασιά να δίνει το έναυσμα και να κατακεραυνώνει το αντίπαλο καλάθι , τον Αποστολου να ακολουθεί με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και με το highlight προς το παρον του τουρνουά ( τρίποντο απο το κέντρο!) και έναν Σαράφη τσάρο των αιθέρων να μαζεύει όλα τα σκουπίδια και να κλειδώνει κάθε αντίπαλο που έπιασε , ήταν πραγματικά Παιχτρονια και δεν μπορούσαν να χάσουν .

Οι Πάνθηρες έδειξαν τα δόντια τους αλλα λύγισαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων και του διαβασμένου κοουτς τους. Κλείδωσαν το υπερόπλο Τζουρτζια που παρ' όλα αυτά σκόραρε , Ανδρεου και ένας ψυχωμένος όπως πάντα Κωστουλης προσπάθησαν αλλα δεν τα κατάφεραν .

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Κωστουλης 18, Κολιός, Ανδρεου 18(1), Τζαπραντζης 2, Δαμτσιος, Τζουρτζιας 10, Μουρτης 2, Ιακωβιδης, Καραμιχος 2, Πασχαλιδης.

ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ: Αποστολου 17(1), Μπασιας 22(2), Κοσμιδης 4, Σαράφης 5(1), Τσιγαρας 10, Λαμπαουνας 3.

Δεύτερο ματς στην σειρά και μια αναμέτρηση ανάμεσα στα κακά παιδιά του Μπακαλιδη και στους συμπαθητικους και χαβαλετζηδες νεοφώτιστους που

Αν μη τι αλλο ευχαριστιούνται κάθε ματς, Bad Boys 52 - Ambe Lale 33.

Δίδαξαν ομαδικό παιχνίδι οι Bad Boys και κατάφεραν εύκολα να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους. Με έναν Μπεκιαρίδη φόβητρο στην ρακέτα και τα αδέλφια Πολυμερη να σφίγγουν τον κλοιό της άμυνας , η πολυπρόσωπη επιθετική λειτουργία έδωσε την νίκη και την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι .

Για μο ακόμη φορα ο Βυζας προσπάθησε στο σκοράρισμα ο Μωυσιαδης μαέστρος στην επίθεση και κρυφό χαρτί ο τρομερός Λεφας που όμως πήρε απουσία στο πρωτο ημίχρονο , δεν κατάφεραν να αποκομίσουν την πρώτη νίκη φέτος στο τουρνουά .

BAD BOYS: Λιακοπουλος 7, Μπακαλιδης 5, Πολυμερης Β. 7, Τσιριμπακας 7, Δομουτζης 6, Στικας 8, Πολυμερης Στ. 4, Μπεκιαρίδης 4, Γώγος 4.

AMBE LALE: Βυζας 11, Μωυσιαδης 2, Δεληφωτης 4, Θεοδωρίδης 3, Δανόπουλος 2, Λεφας 9, Βασιλειαδης 2.

Για το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της ημέρας τι να πρωτοπεί κανεις. Πρόωρος τελικός είπαν κάποιοι , η μητέρα των μαχών κάποιοι άλλοι , Παρταλια 60 - Ατλας 69.

Η γνωστή σειρά X-files ξαναρχίζει με το πρωτο επεισόδιο να γυρίζεται στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Μακροχωρίου . Ο λόγος; Ενας Σιασιος απο αλλο πλανήτη , οδήγησε τους άτλαντες να συνθλίψουν την αντίπαλη αμυνα ! Ο Κοτζιαμπασης όπως πάντα πυροβολούσε απο παντού στην αμυνα ο Αχτσης έβαλε το <<νερό >> στο αυλάκι ( σαν διευθυντής ΔΕΥΑΒ) και το happy end δεν άργησε να έρθει πιο εύκολα απο όσο υπολόγιζαν και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές τους.

Οι πρωταθλητές του 2013 στο τουρνουά με πολλα παράπονα απο την διαιτησία πάλεψαν , έδειξαν την μπασκετική τους κλάση , Γεωργοπουλος Εμμανουηλίδης και ο αριστος Δούμας προσπάθησαν να αντιδράσουν στο νωθρό ξεκίνημα αλλα δεν τους χαμογέλασε η Αγαπημένη μας πορτοκαλί σπυριαρα .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 8, Κωστογλιδης 5, Δούμας 17, Γεωργοπουλος 10, Εμμανουηλιδης 10, Ζιγρας 6.

ΑΤΛΑΣ : Σιστακος 2, Καραθανασης 2, Στογιάννος 6, Παπαγιαννης, Αχτσης, Μπογδαμπειδης 4, Σιασιος 20, Κοτζιαμπασης 19, Τουφας 1, Καραγιαννοπουλος 5, Κλωναρας 6.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69