Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η τελετή λήξης της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/6) στο ΔΑΚ «Βικέλας» του Μακροχωρίου, η τελετή λήξης της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας, για τη σεζόν 2021/2022.

Η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές των τμημάτων, οι 70 περίπου αθλητές αλλά και πολλοί γονείς που έσπευσαν να δουν από κοντά τα παιδιά τους, έδωσαν το παρών στην ετήσια γιορτή της Ακαδημίας, που είχε ως στόχο να χαρούν το παιχνίδι αλλά και να κλείσουν τη χρονιά με τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες,

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Αετών Βέροιας, Σίμος Γαβριηλίδης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην αγαστή συνεργασία του συλλόγου με τους γονείς αλλά και τους προπονητές, που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, βοηθούν καθημερινά στην εξέλιξη των αθλητών.

Ευχαρίστησε προσωπικά τους Σάκη Ιατρού, Μάκη Ιωσηφίδη, Κωστή Γαβριηλίδη και Τασούλα Αμβρακίδου για τον ζήλο που επέδειξαν στις προπονήσεις, τους μικρούς αθλητές που καθημερινά έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσε τη συνεργασία του συλλόγου με τον διαιτολόγο κ. Αθανάσιο Τόπη αλλά και την ψυχολόγο κα. Αθηνά Γαβριηλίδου.

Το παρών στην εκδήλωση του ΔΑΚ «Βικέλας» έδωσε η σπουδαία καλαθοσφαιρίστρια, Μαρία Αυτζή, με σημαντική καριέρα τόσο στην Ελλάδα (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό κτλ) αλλά και στο εξωτερικό, με παρουσία σε Ιράν και Γερμανία.

Ακολούθησαν μια σειρά από παιχνίδια και διαγωνισμούς ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ λίγο πριν το φινάλε της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για τέσσερα δώρα που κέρδισαν αθλητές της Ακαδημίας, προσφορά των χορηγών Liolios Οπτικά, Sport Mania και Sarafis Sport.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69