Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κώστας Τσαρτσαρής : «Η λέξη ευχαριστημένος είναι το λιγότερο που μπορώ να πω»

camp epilogi 18

Μετά την τελετή λήξης του Veria Basketball Camp 2015 οι Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Δημήτρης Γκίμας και ο Μανώλης Λευκόπουλος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Κώστας Τσαρτσαρής : «Η λέξη ευχαριστημένος είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα αναπροσαρμόστηκε και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Όλοι οι άνθρωποι που εργάστηκαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Veria Basketball Camp συνεργάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μια βδομάδα όμως δεν είναι αρκετή. Δεν μπορεί ένα camp μιας εβδομάδας να κάνει ένα παιδί έτοιμο παίκτη. Όμως είναι ένας ικανοποιητικός χρόνος ώστε μέσα από την εμπειρία την δική μου και του Μανώλη να μεταδώσουμε στα παιδιά κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία τους, να μπορέσουν να αγαπήσουν το μπάσκετ, να καταλάβουν τι σημαίνει να αθλείσαι καθημερινά αλλά και να κάνουν φίλους. Θεωρώ οτι ως ένα σημείο το καταφέραμε και ελπίζω του χρόνου να μην είμαστε οι ίδιοι αλλά ακόμη περισσότεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και όσους εργάστηκαν και βοήθησαν να πετύχει αυτό το camp. Σας περιμένουμε όλους εδώ του χρόνου.»

Μανώλης Παπαμακάριος : «Ήταν μια βδομάδα γεμάτη μπάσκετ, γεμάτη γνώση, γεμάτη διάθεση, με σκληρή προπόνηση και πολύ ιδρώτα από τα παιδιά. Συναντήσαμε παιδιά που δίψαγαν για μπάσκετ και έδιναν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Βέβαια μέσα σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να μάθεις τα πάντα στα παιδιά αλλά επικεντρωθήκαμε στο να μεταδώσουμε στα παιδιά βασικά πράγματα πάνω στο άθλημα του μπάσκετ μέσα απο την πολυετή εμπειρία μας. Επίσης επικεντρωθήκαμε και σε θέματα εξωαγωνιστικά όπως η συμπεριφορά μέσα στην ομάδα, παρότρυνση του συμπαίκτη μας τα οποία θεωρούμε οτι είναι πολύ σημαντικά σε αυτή την ηλικία που βρισκόντουσαν τα παιδιά. Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε τις προβλέψεις μας αλλά με την εξαιρετική παρουσία των προπονητών που δούλεψαν στο camp καταφέραμε και παρουσιάσαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα πετυχαίνοντας και τον βασικό στόχο μας, τα παιδιά να φεύγουν κάθε μεσημέρι χαρούμενα. Επίσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν απο τους καλεσμένους μας για την διατροφή, την τεχνολογία, την γυμναστική κ.α Τέλος ένα camp πέρα απο τις γνώσεις που προσφέρει πάνω στο άθλημα, διαπλάθει συμπεριφορά και οδηγεί γονείς και παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας αλλά και σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν στο camp. Ραντεβού του χρόνου»

camp epilogi 2

Δημήτρης Γκίμας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας) : «Η συμμετοχή των παιδιών στο camp ήταν πέρα του αναμενομένου και έτσι αναγκαστήκαμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα μέχρι αργά το απόγευμα. Η επιτυχία του camp οφείλεται στον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Μανώλη Παπαμακάριο με εμάς τους υπόλοιπους να βοηθάμε όσο μπορούμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα, με τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν σαν πρώτη χρονιά μας ικανοποιεί. Πιστεύω ότι ικανοποιεί την κοινωνία όχι μόνο της Βέροιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής αφού είχαμε παιδιά από την Αλεξάνδρεια, την Έδεσσα αλλά και άλλες περιοχές. Ο στόχος δεν ήταν να γίνει ένα camp για μια ομάδα αλλά για όλη την περιφέρεια μας. Το μπάσκετ στην περιοχή μας έχει περιθώρια ανάπτυξης και πιστεύω ότι η Ημαθία πρέπει να έχει μια ομάδα στην Α1 κατηγορία.»

Μανώλης Λευκόπουλος (προπονητής Ακαδημιών Φιλίππου Βέροιας) : «Ήταν μια βδομάδα γεμάτη μπάσκετ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και από τα πρόσωπα των παιδιών φάνηκε ότι η μια βδομάδα δεν ήταν αρκετή. Είχαμε αρκετά παιδιά από την Πέλλα, την Αλεξάνδρεια με την πλειοψηφία βέβαια να είναι από την Βέροιας. Το camp ξεκίνησε πιλοτικά φέτος αλλά απ' ότι φαίνεται θα καθιερωθεί και ελπίζω ο κόσμος να το αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το camp κα δίνουμε ραντεβού τον επόμενο χρόνο.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69