tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συνεχίζει στον Φίλιππο ο Κοθράς

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ευθύμη Κοθρά προχώρησε ο Φίλιππος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Για ακόμη μια χρονιά, ο αγωνιστικός προγραμματισμός της νέας σεζόν ξεκινάει από τη θέση του προπονητή. Μετά την ανακοίνωση των ομίλων της National League 1 και την επικύρωση της συμμετοχής του Φιλίππου Βέροιας στον 3ο Όμιλο, η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και φέτος να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κοθρά για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Ένας αθλητής που εξελίχθηκε σε "σημαία" του συλλόγου ως παίκτης, πλέον χτίζει τη δική του ιστορία ως προπονητής στην ομάδα μας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Ευθύμης Κοθράς θα παραμείνει στον πάγκο του Φιλίππου Βέροιας, με τη "σχέση ζωής" που έχουν δημιουργήσει οι δύο πλευρές να αποτυπώνεται και στο παρκέ.

Αυτή είναι η αρχή της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τα επόμενα βήματα να αφορούν τόσο το τεχνικό team, όσο και το ρόστερ, με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του "κορμού" του υπάρχοντος συνόλου και εν συνεχεία την ενίσχυσή του, με σκοπό ο Φίλιππος Βέροιας να είναι για ακόμη μια χρονιά εκ των πρωταγωνιστών στο επερχόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1.

Ημέρα χαράς η σημερινή για τον σύλλογό μας, αφού ο Ευθύμης Κοθράς αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας! Καλή επιτυχία coach, τα καλύτερα έρχονται".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69