tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε την Αλεξάνδρεια ο ΑΟΚ, ήττα στο Αιγίνιο για τους Αετούς

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ με τρία παιχνίδια. Ο ΑΟΚ κέρδισε την Αλεξάνδρεια με 60-50 ενώ οι Αετοί έχασαν στον Αιγίνιο με 75-57. Ο Ζαφειράκης θα παίξει εκτός με την ΑΚΕ Πιερίας την Πέμπτη.

ΑΟΚ Βέροιας – Αλεξάνδρεια 60-50

Η Αλεξάνδρεια αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του ματς αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ ισορρόπησε. Στο δεύτερο μέρος οι Βεροιώτες πήραν τον έλεγχο, αποσπάστηκαν στο σκορ και έφτασαν στη νίκη.

Διαιτητές: Μητώνας, Παπαγερίδης.

Δεκάλεπτα: 8-12, 28-27, 44-36, 60-50.

ΑΟΚ: (Μπογδαμπεΐδης) Παγγούρας, Χρήστου Κ. 4, Τσαχουρίδης 9 (3), Κόγκας Μ., Κασαμπαλής 12, Γιαννόπουλος 1, Τριχόπουλος 19 (1), Κόγκας Δ. 5 (1), Κοτζάμπασης 10 (2).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Τσοπουρίδης) Πουρλιοτόπουλος, Μουλγκέτσι Α. 7 (1), Μπατιάκας 3 (1), Παντοφλίδης 2, Καρκανιάς 18 (1), Πρόιος 10, Καραγιάνης 4, Παπουλίδης 6 (1).

Αιγινιακός – Αετοί Βέροιας 75-57

Οι Αετοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ξεφύγουν στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν, ξέφυγαν στο σκορ και δεν επέτρεψαν στους Βεροιώτες να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του ματς.

Δεκάλεπτα : 18-20, 37-40, 58-45, 75-57

ΑΟΚ Αιγινιακός (Βουλκίδης) : Στεργιόπουλος 2, Κατσιάνος 9 (3), Κουλλουζίδης, Βουλκίδης 8 (1), Στάμος 30 (6), Μπακογλίδης 2, Λαδένης 19 (2), Ζελενίτσας 5 (1)

Αετοί Βέροιας (Οκλαλιώτης) : Ξυλουργίδης 3, Πάππου, Λυκοστράτης, Κολέτσας, Χατζηχαρίσης 19 (3), Σιδηρόπουλος 3, Λέφας 2, Γιαμπατζίδης 6 (1), Ιωσηφίδης Κ. 2, Παπαδόπουλος Ι.Μ. 3, Ιωσηφίδης Μ. 19 (1)

Ανακοίνωση των Αετών για την διαιτησία

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσαν οι Αετοί. Αναλυτικά αναφέρουν:

"Οι Αετοί Βέροιας έχουν αποδείξει περίτρανα πως μοναδικός στόχος είναι το ευ αγωνίζεσθαι. Ειδικά φέτος, η προσπάθεια έχει τον χαρακτήρα του restart, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να παίξουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο και -γιατί όχι- να κάνουν πρωταθλητισμό από την πρώτη κιόλας χρονιά συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα.

Αλλά πως γίνεται να εμφανίζονται κάποιος ή κάποιοι σ αυτό το διάβα, οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο για να βγάλουν τα εσώψυχά τους;

Αλήθεια, ποιο ήταν το κριτήριο επιλογής σας στη διαιτησία; Το ύφος μπλαζέ ή απαράμιλλο στιλ σαν άλλος Τσακ Νόρις;

Σε μια κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος που πρωταγωνιστούν νεαρά παιδιά αλλά και άτομα παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας (το λεγόμενο «μπόλιασμα»), ένας είναι ο σκοπός : η ανάδειξη ταλέντων αλλά και η ενασχόληση με το άθλημα που αγαπάμε και αφήνουμε γι αυτό τα Σαββατοκύριακα οικογένειες και φίλους.

Όταν λοιπόν υπάρχει επικίνδυνο παιχνίδι που μπορεί να επιφέρει έναν σοβαρό τραυματισμό (και μετά καπούτ από τις δουλειές μας), ο διαιτητής είναι εκεί για να προφυλάξει και να αναδείξει κι αυτός με τη σειρά του το άθλημα καθώς οφείλει να τιμωρήσει το σκληρό και επικίνδυνο παιχνίδι.

Ξέρετε λοιπόν τι έκανε σήμερα ο διαιτητής λοιπόν; Επέλεξε να τιμωρήσει αυτόν που διαμαρτύρεται, να πει στον προπονητής μας «Σκάσε και κάτσε κάτω» και μάλιστα με υπεροπτικό ύφος, λες και επειδή έχει τον χαρακτήρα «άρχοντα του αγώνα», αυτός μπορεί να τη δει «Βασιλικότερος του Βασιλέως».

Κύριοι διαιτητές, κάνετε και σεις λάθη, και το ξέρουν και οι πέτρες. Και εμείς κάνουμε, βεβαίως. Γι αυτό και τιμωρούμεθα. Εσάς όμως ποιος σας τιμωρεί μέσα στον αγώνα όταν η αλαζονεία της σφυρίχτρας σας θολώνει;

Έλα μου ντε… Απάντηση δεν θα πάρουμε γιατί έτσι είναι δομημένο το σύστημα.

Εμείς αυτό το «όπλο» έχουμε : να βγάζουμε στη φόρα τα λάθη σας, μιας και δεν υπάρχει ένας παρατηρητής διαιτησίας ή τέλος πάντων ένα βίντεο να δουν τα χάλια μας.

Οφείλουμε λοιπόν κλείνοντας να ζητήσουμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», γιατί δεν τον θεωρούμε ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός αγώνα".

Τα αποτελέσματα

ΑΓΕ Πιερίας – Βατανιακός 70-72
ΑΟΚ Βέροιας – Αλεξάνδρεια 60-50
Αιγινιακός – Αετοί Βέροιας 75-57
Βαφύρας Δίου – Πάνθηρες (Δευτέρα 23/1)
ΑΚΕ Πιερίας – ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας (Πέμπτη 26/1)

Βαθμολογία

1 Αετοί Βέροιας 26
2 Βατανιακός 25
3 Ζαφειράκης Νάουσας 23
4 Αιγινιακός 23
5 ΑΟΚ Βέροιας 21
6 ΑΓΕ Πιερίας 20
7 Αλεξάνδρεια 18
8 Βαφύρας Δίου 17
9 Πάνθηρες 14
10 ΑΚΕ Πιερίας 14

Η επόμενη αγωνιστική (15η – 28.01.2023)

Βατανιακός Σάρισα – Βαφύρας Δίου
Αλεξάνδρεια – Αετοί Βέροιας
ΑΟΚ Βέροιας – ΑΚΕ Πιερίας
Πάνθηρες – Αιγινιακός
Ζαφειράκης Νάουσας – ΑΓΕ Πιερίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69