tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου στο Σπίτι της Πρωτοβουλίας στην Βεργίνα

Την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή της στο Σπίτι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Βεργίνα έκανε και φέτος η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία αθλητών του ανδρικού τμήματος, με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας Ευθύμη Κοθρά και συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕ κ. Λαζό Ηλία, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σπιτιού και πέρασε κάποιες ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της δομής.

Οι αθλητές της ομάδας δώρισαν για μόνιμη χρήση μια κινητή μπασκέτα, τοποθετώντας την στον αύλειο χώρο του Σπιτιού, μοίρασαν μπάλες και μπλούζες, έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια και δίδαξαν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς κατοίκους της δομής. Το ραντεβού δε ανανεώθηκε για τα αμέσως προσεχές διάστημα, αυτή τη φορά για τις κερκίδες του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, σε έναν από τους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Η φετινή επίσκεψη του ανδρικού τμήματος στην Πρωτοβουλία για το Παιδί έγινε πραγματικότητα με τη συνδρομή και αρωγή του διαχρονικού φίλου και υποστηρικτή της ομάδας κου Δημήτρη Κωστή και της δικηγορικής εταιρείας ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ-ΚΩΣΤΗΣ-ΤΟΜΠΑΙΔΗΣ (Αktius), της οποίας είναι διευθύνων εταίρος.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, με παρότρυνση των ανθρώπων του Συλλόγου και στο πνεύμα των ημερών, ο επί σειρά ετών ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας REGENCY CASINO THESSALONIKI κάλυψε με ένα σεβαστό ποσό τις ανάγκες θέρμανσης της Δομής για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69