tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελευθεριάδης: "Μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες και το έχουμε αποδείξει"

Ο Φίλιππος Βέροιας κέρδισε (93-88) στην παράταση τον Έσπερο Λαμίας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της ομάδας μας, Δάνης Ελευθεριάδης, μίλησε στην εκπομπή “Άκου τι έκανες” με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για το φετινό στόχο του Φίλιππου Βέροιας: “Αρχικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί χωρίς τη διαδικασία των play-out και από ‘κει και πέρα να παλέψει να μπει και στα play-offs. Πλέον έχουμε πάρει κάποιες νίκες και όπως είναι η βαθμολογία είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε αυτό”.

Για το αν μπορεί ο Φίλιππος να κοντράρει τις πρώτες ομάδες: “Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω πως μπορούμε να κοντράρουμε και τις πρώτες ομάδες και το έχουμε δείξει άλλωστε. Ο στόχος του προπονητή μας είναι να έχουμε μια ευχάριστη χρονιά, να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να πηγαίνουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες με όρεξη και διάθεση και ως αποτέλεσμα να έχουμε και τις νίκες, να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι μετά στα play-off να κερδίσουμε και να πάμε στην Elite League”.

Για την περσινή χρονιά του Φίλιππου στην Α2: “Δεν ξεκίνησε ως προβληματική η χρονιά, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε έτσι. Κάναμε κάποιες κακές ήττες, τις οποίες δεν τις περιμέναμε και μετά κάποιες κακές εμφανίσεις μάς έφεραν στα play-out και εκεί χάσαμε το ματς και έπεσε η ομάδα”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69